≫ 

Verenik se javno požalio na cenu venčanice koju mlada želi da kupi: Ona saznala za to i sve otkazala

Budući mladoženja izazvao je pravi haos i na internetu i u svom ljubavnom životu kada je napravio problem zbog cene haljine koju je izabrala njegova verenica

  • 11

Post koji je jedan korisnik Redita objavio na ovoj platformi doveo ga je u ozbiljan problem. Naime, on je pisao o svom venčanju, a tom prilikom se požalio i na cenu venčanice koju njegova verenica želi da kupi. Kako je ovom objavom izazvao veliku reakciju korisnika, ona je došla i do njegove buduće supruge, koja je nakon što ju je pročitala, odlučila da otkaže venčanje, piše Indy100.

Korisnik koji se predstavio pod pravim imenom, Džoš, na ovom sajtu prvo je pitao ljude da li je on "loš čovek što smatra da je izbor venčanice njegove verenice previše ekstavagantan i što joj je predložio alternativu", a onda je počeo da im objašnjava kako je on mnogo racionalniji s novcem nego njegova buduća supruga.

- Venčanje je zakazano za jul, našli smo mesto i skoro sve je sređeno. Ostalo je samo da se kupe haljine za deveruše i venčanica. Oboje smo za venčanje odvojili po 10.000 dolara, sve je plaćeno i ostalo nam je još 6.000, koje smatram da bi trebalo da dodamo novcu koji smo planirali da potrošimo na medeni mesec. Mi nikad nismo bili ekstravagantni, a onda je došlo vreme da ona izabere venčanicu. Svestan sam da je sve u vezi sa venčanjem skupo, ali nisam očekivao da će hteti da plati 950 dolara za venčanicu i 120 dolara za veo - piše u ovoj objavi.

On nakon toga ističe da ih njegovo odelo nije koštalo ništa i da je pronašao na internetu znatno povoljnije venčanice koje joj je predložio kao zamenu.

- Ja oblačim stari smoking koji je moj otac nosio kada se venčavao sa mojom majkom, samo sam ga malo doradio, a Ema ne može da obuče venčanicu svoje majke jer obe tvrde da se stil znatno promenio, što je u redu. Na internetu sam na brzinu pretražio venčanice i video da je izbor veliki, kao i da ima mnogo venčanica sličnih onoj koju Ema želi, koje koštaju od 50 do 100 dolara. Nije mi cilj da škrtarim zbog venčanice koju će doslovno samo jednom obući, nego smatram da je ludost dati za jednu venčanicu više od 1.000 dolara, naročito zato što bismo to mogli da izdvojimo za medeni mesec. Pokušavao sam da joj pokažem neke venčanice na jednoj aplikaciji i nekim sajtovima, ali joj se nijedna nije svidela. Ona je veoma vitka, ali izgleda da želi venčanicu koja je specijalno pravljena za nju – napisao je Džoš u nastavku.

mladoženja

Pixabay.com

Nakon toga je istakao da taj novac nije novac njegove verenice, jer će postati i njegov čim se budu venčali, čime je razbesneo mnoge korisnike.

- Sve je prošlo veoma neprijatno jer sam ja rekao da neću da dajem toliki novac za venčanicu, a ona je tvrdila da daje svoj novac za nju, što i nije baš istina, jer ćemo se venčati i spojiti svoje finansije. Onda je morala da se umeša i njena majka, ponudila je da oni plate venčanicu, ali nije stvar u tome što mi ne možemo da je priuštimo. To je venčanica! Na internetu postoje mnogo jeftinije sa znatno manjom cenom! Mislio sam da će biti ushićena što sam otkrio venčanice sa znatno manjom cenom, koje izgledaju slično kao ona koju želi da kupi, ali se ona razbesnela i uznemirila. Da li sam nešto pogrešno uradio, jer je nakon svađe oko venčanice Ema postala veoma hladna prema meni? Juče mi je rekla da ako hoću da štedim na njenoj venčanici, ona mora ozbiljno da razmisli o tome da li smo mi jedno za drugo. Šokiran sam što je to rekla zbog jedne haljine. Odgovorio sam joj da se ponaša kao malo besno dete kojem ne daju igračku, zbog čega je ona otišla kod roditelja, koji su me zvali i rekli mi da sam šu*ak - piše na kraju njegovog posta.

Korisnici Redita odmah su reagovali na ovo i većina njih se složila sa izjavom mladinih roditelja, nazivajući Džoša šu*kom, ali se priča ne završava ovde.

Džoš je kasnije napisao da je Ema odlučila da otkaže venčanje kada je otkrila da se na Reditu piše o njoj, pošto je on pored svog imena otkrio i njeno pravo ime.

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vesna

    17. januar 2020 | 21:14

    Pa i nije bila neka cena vencanice devojkama je to ipak najdraza haljina u zivotu

  • Viki

    17. januar 2020 | 20:32

    Ne razumem rasipanje novca na vencanje. Bolje iskoristiti na neko lepo putovanje.

  • Ja sam

    17. januar 2020 | 20:44

    Nije ni bila vredna brate, nemoj da ti bude zao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA