VIP gost uživa u luksuzu: Slon prošetao hodnikom hotela i iznenadio osoblje

Njemu su sva vrata otvorena

  • 0

Malobrojni gosti i osoblje hotela u Šri Lanki ostali su zaprepašćeni kada je hodnikom prošetao slon. Snimak prikazuje najveću kopnenu životinju koja tiho korača hodnikom i istražuje predmete u svojoj blizini.

Dok opušteno šeta lobijem, slon detaljno razgleda nepoznato okruženje. Zatim surlom prelazi preko lampe koja ukrašava lobi.

 

Snimak na Tviteru prati niz šaljivih komentara. Jedan korisnik tvrdi da se slonu nije baš dopao luksuzni hotel, jer nema sveže trave u ponudi.

Drugi korisnik veruje da slon želi opuštanje u velnes centru:

- Sve vreme čeka nosača kofera koji bi se pobrinuo za njegovu surlu - kaže šaljivdžija sa Tvitera.

Šri Lanka je poslednjih godina poznata po pažljivom odnosu prema divljim životinjama, ali prisustvo slonova u hotelima prava je retkost, piše News.au.

U Zambiji postoji hotel "Mfuve lodž" koji je prijateljski nastrojen prema najvećim kopnenim životinjama. Krdo slonova bar jednom godišnje svrati u dvorište hotela, jer je sagrađen na njihovom prirodnom putu. Tu životinje nalaze predah i okrepljenje, a bašta obiluje plodovima manga. Susret sa ljudima ih preterano ne uzbuđuje. Posle kratkog odmora nastavljaju svoj put.

Ovaj fenomen postao je zaštitni znak resorta u Zambiji i svake godine privlači sve više turista.

(N. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA