"Pakistanski Hulk" traži mladu: Ima samo jedan uslov za nju - mora da ima 100 kilograma

Ararb Kizer Hajat dolazi iz Mardana, na severu Pakistana, i visok je 197 centimetara, a težak čak 444 kilograma. Poslednjih nekoliko godina očajnički traži ljubav pošto roditelji žele da se što pre oženi

  • 1
Hulk Pakistan Printscreen/Youtube/Caters Clips

Pakistanski dizač tegova, poznat po tome što vuče traktore konopcem i podiže automobile jednom rukom, kaže da je odbio brojne neveste jer nisu prošle njegov test.

Ararb Kizer Hajat dolazi iz Mardana, na severu Pakistana, i visok je 197 centimetara, a težak čak 444 kilograma. Poslednjih nekoliko godina očajnički traži ljubav pošto roditelji žele da se što pre oženi.

- Treba mi supruga koja je teška, ne želim da je povredim. Sve žene koje su do sad htele da se udaju za mene bile su previše mršave - rekao je on za "Dejli mejl" i objasio zašto bi "prosečna žena" bila loš izbor za njega.

Kako kaže, želi da upozna ženu koja je teška najmanje 100 kilograma i viša od 192 centimentra, kako bi dobro izgledali zajedno.

Tvrdi je da je već odbio oko 200-300 žena jer nisu odgovarale njegovim parametrima.

Hajat je veoma popularan u svom rodnom mestu. Na internetu kruže snimci na kojima se vidi kako on vuče konopcima traktore, autobuse, automobile,  diže kola jednom rukom.

Kako bi "održao liniju", Hajat u toku dana pojede četiri pileta, 36 jaja, 3 kilograma mesa i 5 litara mleka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Logika

    21. januar 2020 | 13:13

    Samo Kiki iz parovi, on od 100 kg ženu će zgnječi odma. Vidim po sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA