≫ 

"Moćnici iz Dubaija nam nude hiljade evra da odemo u krevet": Ispovest influenserki sa Instagrama

Nude vrtoglave svote novca i razna druga bogatstva da bi namamili rijaliti zvezde oba pola

  • 15

Nije neobična pojava da influenserke sa Instagrama dobijaju privatne poruke svakojake prirode, ali ono što je iznenadilo rijaliti zvezdu Rouzi Vilijams jeste ponuda za seksualne usluge.

Kako objašnjava Rouzi, bivša učesnica britanskog rijaliti programa "Love Island", njoj se nedavno obratio jedan muškarac iz Dubaija sa namerom da obavi „važnu transakciju”.

Ponudio joj je više od 110.000 evra, kao i odeću i tašne, u zamenu za njeno društvo.

- Ili nam toliko dobro ide, da ne moramo da prihvatimo ponude, pa ih ni ne spominjemo, ili smo to već uradili sa njima, ali nas je sram - priča Rouzi.

Tajn-Leksi Klarson, takođe učesnica "Love Island"-a, otkriva da joj je nuđena monetarna kompenzacija za seksualne radnje. Dobijala je ponude i pre pojave u rijaliti programu, kada je imala svega 19 godina.

Prvobitno su želeli da joj plate blizu 25.000 evra za večeru uz piće, ali joj je po učešću u rijaliti programu stigao imejl od jedne agencija koja joj je ponudila 60.000 evra za pet noći u Dubaiju. Uz novce i raskoš bi išao i ugovor o poverljivosti koji bi je sprečio da otkrije šta je bila prinuđena da tamo radi.

 
 
 
View this post on Instagram
...who’s ready & excited for @loveisland ?! tell me your most memorable moment from all the seasons so far ?!🏝A post shared by Rosie Anna Williams (@rosieawilliams) on

Tajn-Leksi je odbila bezobraznu ponudu, ali se sada brine za influenserke u povoju koje bi prihvatile sve u zamenu za „život na visokoj nozi” (UNILAD).

Ne obraća se uvek imućna gospoda lično. Ponekad imaju zastupnike koji ugovaraju seks u njihovo ime.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
said I’d sit, but didn’t say I’d listen. @rotatebirgerchristensenОбјава коју дели Tyne-Lexy (@tyne_lexy_clarson) дана

Žena koja koristi lažno ime Izabel otkrila je za jedan britanski medij da joj se obratio deset godina stariji čovek. On je imao fetiš da bude finansijski dominantan nad partnerkom, pa je Izabel poklanjao tašne u iznosu od nekoliko stotina evra.

Njihova razmena se nastavila još 18 meseci, kada se muškarac ponudio da joj otplati dug u iznosu od skoro 6.000 evra. Zauzvrat je želeo da je odvede u krevet.

Za nju ova razmena dobara nije bila isto što i prostitucija, već ciljana veza koja je se vremenom razvila.

- Reč je o elitnoj prostituciji. Jeziva je sama pomisao da su mi se obratili. Takve poruke je sigurno dobilo još nekoliko hiljada lepih devojaka na Instagramu - kaže Klarsonova.

 
 
 
View this post on Instagram
👼🏼A post shared by Tyne-Lexy (@tyne_lexy_clarson) on

Ni muškarci nisu pošteđeni

Rob Kuper, agent koji zastupa poznate, tvrdi da i muškarci sličnog statusa na Instagramu dobijaju ovakve ponude.

On predlaže društvenim mrežama da učine nešto po pitanju stavljanja odgovornosti na onoga ko takve poruke šalje, što bi se, po njegovom mišljenju, postiglo vezivanjem profila za pasoš vlasnika ili njegov jedinstveni matični broj građana.

Predstavnik kompanije „Fejsbuk”, koja poseduje Instagram, izdao je sledeće saopštenje:

- Kupovina seksualnih usluga se ne toleriše na Instagramu, a onima koji neprestano krše naše odrednice biće zabranjen pristup. Želimo da Instagram bude siguran prostor gde ljudi mogu da se ispolje. Ulažemo puno u sredstva i tehnologiju kojom ćemo onemogućiti uznemiravanje na našoj platformi.

Prema rečima jedne influenserke, društvene mreže predstavljaju svojevrsan katalog za muškarce koji su spremni da ponude novac kako bi dobili ono što žele.

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA