≫ 

Prava Zlatokosa: Nije se šišala 11 godina, a kosa joj je dugačka skoro 2 metra

Ponovo je dobila sertifikat Ginisove knjige rekorda

  • 5
Nilanshi Patel Indijka najduža kosa na svetu Printskrin: Youtube/Guinness World Records

Indijka Nilanši Patel odbranila je titulu tinejdžerke s najdužom kosom na svetu, a ove je godine čak oborila vlastiti rekord koji iznosi 190 centimetara.

Devojka iz gradića Modase u indijskoj državi Gujarat dobila je u 2019. ponovo sertifikat Ginisove knjige rekorda, s time da je poboljšala svoj rezultat iz decembra 2018. kada je njena kosa bila duga 170,5 centimetara.

Prijatelji i školske kolege nazivaju je Zlatokosom prema princezi duge kose iz bajke braće Grim. Nilanši Patel se može pohvaliti da 11 godina nije videla frizera.

- Kad sam imala šest godina, doživela sam vrlo loše iskustvo u lokalnom frizerskom salonu. Od tada sam oklevala da skratim kosu. Moji su roditelji poštovali moj izbor - objasnila je.

Da bi mogla da hoda i pritom da se ne sapliće o vlastitu kosu ako je puštena, sedamnaestogodišnjakinja mora da nosi visoke potpetice.

Najčešće nosi pletenicu ili savije kosu, a problema ima jedino pri plivanju, priznaje devojka koja želi da postane inženjer.

Video: Svet je poludeo za kososm malog Faruka, ali svi misle da je devojčica

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA