Prelepa Dipika koju su prozivali zbog veze sa Đokovićem, dobitnica Kristalne nagrade u Davosu

Pre četiri godine, Dipiku su mediji dovodili u vezu sa Novakom Đokovićem

  • 3
Deepika Padukone

Foto: Tanjug/AP

Osim političara i ekonomista, ovih dana je u švajcarskom Davosu boravila i prelepa bolivudska glumica Dipika Padukone (34). Ona je dobitnica 26. godišnje Kristalne nagrade.

Nagradu je ustanovio Svetski ekonomski forum, namenjena je dostignućima umetnika i kulturnih poslenika čija liderska uloga inspiriše inkluzivne i održive promene. Glumica je, smatrali su oni koji su odlučivali o nagradi, pokazala neverovatnu hrabrost kada je javno progovorila 2015. godine o svojoj depresiji i tada je značajno doprinela podizanju stigme sa mentalnog zdravlja u Indiji.

Deepika Padukone

Dipika Padukone, Foto: Tanjug/AP

Padukone je zajedno sa doktorom Tedrosom Adanom Gebrejesusom, generalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije, bila domaćin panela o mentalnoj bolesti.

 

Deepika Padukone

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, glumica je tokom 2016. godine uslikana na večeri sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem, pa je odmah počelo da se šuška o navodnoj aferi. U martu te godine su viđeni u istim kolima ui Los Anđelesu, tokom turnira u Indijan Velsu.

Ipak, ona je često isticala da su njih dvoje samo prijatelji. Osim Đokovića, upoznala je i Federera i Nadala tokom turnira koji je 2014. godine odigran u Indiji.

Deepika Padukone

Foto: Tanjug/AP

Ona je inače ćerka bivšeg broja 1 svetskog badmintona, Prakaša Padukonea.

Filmski festival u Kanu

Foto: Tanjug/AP

I sama se oprobala u tom sportu, ali se ipak okrenula glumi, a snimala je i u Holivudu.

(Telegraf.rs / Izvor: indiawest.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA