≫ 

Prevario mladu sa striptizetom: Svadba je otkazana, ali je nastao veliki problem sa venčanicom

Mladoženja je na momačkoj večeri odlučio da se poslednji put pred ulazak u brak opusti u potpunosti i ne razmišlja o velikom danu koji ga čeka sutra, a kada je njegova verenica saznala za preljubu, otkazala je venčanje. Nedugo potom saznala je da njena sestra želi venčanicu koju je izabrala za sebe i tada je nastao problem

  • 4
venčanica, mlada, venčanje, svadba Pixabay.com

Mlada koju je verenik prevario noć pre venčanja, na svojoj momačkoj večeri sa striptizetom, požalila se korisnicima Redita na neprijatnu situaciju u kojoj se nakon svega našla. Naime, ispostavilo se da je njena sestra želela da obuče njenu venčanicu za svoje venčanje, a ona je ovaj problem, koji je sad okupira više nego preljuba bivšeg partnera, izložila na popularnoj društvenoj platformi, pišu Fox News.

Korisnica je svoju priču ispričala pod nadimkom Aitaweddingdresscu, objasnivši da je venčanje otkazano pre dva meseca zbog verenikove prevare neposredno pre svadbe.

- Imam prelepu venčanicu za koju sam dala 2.000 dolara. Bila sam veoma depresivna otkad se sve desilo, jer sam se osećala kao da sam sama tome doprinela time što nisam bila dovoljno seksi i što mu nisam davala ono što je želeo. Prošle nedelje sam odlučila da prestanem sa takvim razmišljanjem i odlučila da prekrojim venčanicu. Bavila sam se šivenjem više od 15 godina, pa sam znala šta radim. Malo sam je isekla, promenila joj boju da izgleda manje kao venčanica i sada imam prelepu haljinu koju mogu da koristim za razne prilike – napisala je ona.

Striptizeta, šipka, noge, cipele Mladu prevario sa striptizetom dan uoči venčanja Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kada je završila sa prekrajanjem, objavila je fotografiju haljine na Instagramu, ne znajući da je njena sestra želela da uzme venčanicu za sebe.

- Sestra me je pitala da li je to moja stara venčanica i kad sam joj rekla da jeste, pozvala me je i pitala me zašto sam to uradila. Nisam razumela zbog čega je to bitno. Tada je izjavila da sam mogla da sačekam da to uradim posle njenog venčanja. Bila sam zbunjena. Podsetila me je da mi je, kada smo odseli u hotelu u kom je trebalo da se održi moje venčanje, rekla: „ako je ti ne iskoristiš, ja hoću“. Samo jednom me je pitala od kog je materijala, pa sam mislila da želi sličnu venčanicu – piše ova korisnica i priču zaključuje time da njihova majka razume obe i da smatra da je trebalo da sačeka još nekoliko meseci pre nego što prekroji venčanicu.

Ova priča pokrenula je veliku diskusiju na Reditu, gde ima više od 2.600 komentara. Većina korisnika je na strani nesuđene mlade i ne može da razume postupak njene sestre.

- Da li je tvoja sestra razmišljala o tome koliko će tebi biti neprijatno kada je budeš videla u venčanici koju je trebalo da nosiš ti – jedan je od komentara.

- Prilično je bezosećajno što je tvoja sestra očekivala da će nositi tvoju venčanicu na svom venčanju. Trebalo je da uzme u obzir koliko će to biti bolno za tebe dok je budeš gledala kako korača ka oltaru u venčanici koju je trebalo da nosiš ti – iznela je svoje mišljenje druga korisnica ove platforme.

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    23. januar 2020 | 17:00

    To netreba da bude razlog da se sestre posvadjaju ili nepricaju,vencanica nije bitna koliko buduci zivot i izbor partnera ,tako mlade u buducnosti vise se bavite sa tim da odaberete pravog muskarca a ne da se kajete posle samo zbog vencanice koja vam se svidja a ne zivot sa partnerom

  • Misomor

    23. januar 2020 | 17:03

    Zatrovani smo glupostima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA