≫ 

Svaka čast: Usvojeni sin ostvario roditeljima najveći san i postao inspiracija ljudima širom sveta

Bračni par nije imao puno, ali je to bilo dovoljno da promene život jednom detetu koje su usvojili. Kada je postao odrastao čovek, zavetovao se da će im se odužiti

  • 2

Za jedan par sa Filipina siromaštvo nije bilo prepreka da usvoje dečaka i pruže mu sve što su mogli. Iako im život nije bio lak, kada je odrastao Džajvi Lazaro Badajl Drugi (Jayvee Lazaro Badile II) postao je uspešan čovek. Dok se penjao na društvenoj lestvici Džajvi se zavetovao da će pružiti mnogo bolji život ljudima koji su ga voleli više od sebe. To je i učinio.

Iako je bio dug put, Džajvi je uspeo da kupi svojim usvojiteljima kuću iz snova.

U Fejsbuk postu koji je postao viralan, kako navodi Bored Panda, Džajvi je podelio kolaž fotografija na kojima je sa roditeljima, gde je napisao:

- Kada su me Nanaj i Tataj usvojili, to nije bio dobar život. Nanaj je bila prodavac, a Tataj portir. Sada kada mi se pružila prilika da im uzvratim, pobrinuću se da žive svoje snove bolje nego što su ikada mogli da zamisle.

Nova kuća ima 7 spavaćih soba i praktično sve što bi srećnoj porodici ikada zatrebalo, a osim što je roditeljima kupio kuću, odveo ih je na put oko sveta. Džajviju je njegova porodica veoma bitna i trudi da provede što više vremena sa njima.

Video: Milan je ostvario svoj san, kupio je kuću u Sekuriču

(T. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA