Pijan zaspao na šalteru kladionice dok je čekao tiket

U pomoć su bili pozvani i policajci

  • 0
Kladionica, pijan covek

Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia/ImageSource

Muškarac Džozef Hili (32) zaspao je za pultom kladionice dok je čekao da mu zaposleni uplati traženi tiket. Čovek je bio toliko pijan da nije mogao da se zadrži na nogama, pa je odremao priljubljen uz staklo.

Prilikom incidenta koji se odigrao u predgrađu Balinkolig u Irskoj, u pomoć su pozvani policajci. Zatekli su Hilija i dalje naslonjenog na staklo šaltera kako spava "kao zaklan", prenosi irski echolive.

- Gospodin Hili je doživeo kolaps u Bojl sports kladionici dok je popunjavao tiket - saopštili su iz policije.

Hili je priznao da je bio pijan na javnom mestu, kao i za drugi prekršaj koji se dogodio 1. decembra prošle godine, kada je vikao i pretio na ulici. Nakon tog incidenta on je proveo vikend u zatvoru, a kako je javni tužilac rekao, Hili se bori sa zavisničkim ponašanjem od 17 godine. Sumnja se da uzimao marihuanu, a potom i heroin. Dva puta je već bio na odvikavanju, a trenutno koristi metadon. Ipak, on je drogu zamenio alkoholom, što je dovelo do toga da zaspi i na javnim mestima.

On će pred tužioca biti izveden 16. marta.

Video: Pogledajte i kako je izgledao pokušaj pljačke kladionice u Danilovgradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA