≫ 

Može svakom da pomogne: Ostala je zavejana, a onda je nalog na Tinderu ovoj lepotici spasao život

U roku od nekoliko minuta njen heroj je krenuo da je izbavi

  • 0
Lonija Hager, Norveška

Foto: Instagram/Lonia Häger

Lutanje po Norveškoj je lepu Loniju Hager moglo da košta života. Mlada direktorka agencije za profesionalne kajtere pošla je na put sa dvoje prijatelja, kada je ostala zavejana nedaleko od Severnog rta.

U trenutku kada je Hagerova krenula natrag ka smeštaju počela je stravična snežna oluja, koja je zavejala i zaledila put. Mlada Lonija ostala je zarobljena u vozilu nemoćna da se pomeri jedan jedini metar. U panici da će ona i prijatelji posmrzavati dok ih neko ne pronađe, ili da će ih sustići neko drugo vozilo i zgurati sa zalađene litice, Lonija je mahnito tražila pomoć.

 
 
 
View this post on Instagram

The picture to our Tinder rescue🚨 (Scroll down to my last post to get to know the story before) While sitting in our camper with the fear that every second the car could slide down the mountain or a car could crash into our camper due to the slippery road, Phil had the weird but actually genius idea to create a tinder account with me and this fluffy cutie 🐶 Literally 5 minutes later I had a match with @stianlauluten 🥳 Another 5 minutes later he came up with his Bulldozer and shaped lines in the ice ❄️ We followed him to the next parking slot and the day after our hero organized tires with spikes! (There wasn’t a mechanic closer than 200km) Now we can continue our road trip to the Lofoten🏔 Tusen takk for your help @stianlauluten 😍 . 📸 @flash_bros_ @kerkamm_campers @hymer @life.of.kurt #snow #norway #roadtrip #tinder @tinder #dog #huskyA post shared by Lonia Häger (@loniahaeger) on

 

Ona je uporno pokošavala da dozove spasilačke službe putem telefona, ali bez uspeha. Srećom, njen drugar Fil imao je genijalnu ideju, koju je ona srećom poslušala i tako ih spasla višesatne agonije u snegu, a možda i smrti.

Fil je, naime, u šali rekao da bi mogla da otvori nalog na Tinderu i da traži "spojku" sa nekim ko živi u blizini. Iako je delovala kao suluda ideja Lonija je to odradila i u roku od svega par minuta pronašla je momka koji živi svega pet kilometara od Severnog rta.

 

Nedugo potom, momak po imenu Stijan probio se buldožerom do svoje Tinder drage i izbavio nju i njene prijatelje.

O svom herojskom podvigu Stijan je rekao samo jedno: "Dobrodošli u eru društvenih mreža".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA