≫ 

Prave pobednice Superboula: Striptizete šetaju po gomili para

Može samo da se nagađa koliko je novca na podu

  • 3
Novac striptizete Majami Superboul Printskrin: Instagram

I dalje se priča o Superboulu, najvećem televizijskom događaju u Americi. I dok su gledaoci uživali u utakmici i nastupu Šakire i Dženifer Lopez, vredno su radile i striptizete u Majamiju.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi kako striptizete hodaju po gomili novčanica na zemlji, prenosi Njujork post.

 
 
 
View this post on Instagram
@qcmceo_p went ham with this one #stripperbowl #1milliondollars plus on the floor #miamiA post shared by Fat Mike (@coolvisiontv) on

Na snimku iz neimenovanog kluba vidi se pod prekriven novčanicama, dok gotovo gole plesačice šetaju po njemu u visokim potpeticama.

Muzička zvezda Post Malone - koji je snimljen kako se smeška dok poseže u kartonsku kutiju i daje ogromnu svotu novca - bio je samo jedan od gostiju u klubu u Majamiju.

 
 
 
View this post on Instagram
Even niggas was stealing money #stripperbowl #miami #thedomemiami #fatmike shit was lit....A post shared by Fat Mike (@coolvisiontv) on

Nakon što su se snimci proširili društvenim mrežama mnogi su prokomentarisali da su striptizete i igračice prave pobednice Superboula, a ljudi mogu samo da pretpostave koliko je novca bilo na podu kluba.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ogi

    6. februar 2020 | 20:38

    Sva zla svijeta dolaze iz Merike.

  • Brk

    6. februar 2020 | 20:56

    Ima da se kupe te pare video sam u Metrou,jedan štos košta oko 120 dinara.Obzirom na realnu vrednost dolara ne bi čudilo ni da su prave jer se lako dolazi do njih ako si u mašineriji...i previše lako...

  • DARKO 100%

    6. februar 2020 | 20:42

    Pablo Eskobari se grejao sa njima,zamislite koliko je m3 novcanica za sporet,i tako desetinu metara,celu zimu da brojite nebi izbrojali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA