≫ 

Objavljeno prvo "potvrđeno" viđenje čudovišta iz Loh Nesa ove decenije

Radnik u irskoj bolnici Oen O'Fadhegen (55) postavio je dva klipa sa veb kamere na zvaničnom sajtu za praćenje čudovišta Loh Nes

  • 3

Jedan od istraživača fenomena čudovišta iz jezera Loh Nes, koji tvrdi da se četiri puta prošle godine susreo sa stvorenjem, istakao je da je 18. januara opet video misterioznu neman.

Radnik u irskoj bolnici Oen O'Fadhegen (55) postavio je dva klipa sa veb kamere na zvaničnom sajtu za praćenje čudovišta Loh Nes, te je njegov dokaz kvalifikovan kao "potvrđeno viđenje", što je prvo ove decenije.

Na snimku se vidi mračni objekat kako se kreće po vodi, a prema proceni, taj "objekat" širok je 1,20 metara, a dug tri metra. O'Fadhegenu je ovo navodno šesti put da je video to stvorenje, od toga četiri puta prošle godine.

- Bilo je mnogo spekulacija u vezi sa time da li stvorenje ima poriv da migrira na druga mesta. Mislim da ne ide dalje od jezera Loh. Kada ga vidite opet, u najmanju ruku ste šokirani. Voleo bih da sam zapravo stajao na obali jezera, a ne na video kameri uživo - kazao je O'Fadhegen i dodao da u vreme kada je primetio čudovište nije bilo ni brodova ni ptica.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • febo

    6. februar 2020 | 17:46

    Sta je bre ovo,Pa djenka je imao bolju kameru(kad je snimao plivacicu).uvek kad je nesto natprirodno Pokazuju snimke ,ko da su snimali u pretproslom veku

  • Stana

    6. februar 2020 | 19:23

    To je Drekavac ! 😈

  • Da da

    6. februar 2020 | 22:02

    Kako da ne ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA