≫ 

Kejt Midlton dobila presladak nadimak zbog odnosa sa decom: Inspirisan je princezom Dajanom

Njena dobrota i trud su joj doneli sladak novi nadimak koji je inspirisan njenom svekrvom princezom Dajanom

  • 3
Kejt Midlton, Kate Middleton, Princess Diana tiara, princeza Dajana Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton se uvek zabavlja prilikom svojih poseta, razgovara sa volonterima, druži se sa decom i pažljivo sluša sve ljude koje upozna. Kejt je jednom prilikom istakla kako joj se drugi članovi kraljevske porodice rugaju zbog toga što provodi toliko vremena u organizovanim posetama i to samo zato što želi da sasluša svakog ko joj se obrati.

Njena dobrota i trud su joj doneli sladak novi nadimak koji je inspirisan njenom svekrvom princezom Dajanom.

Vilijemovu i Harijevu mamu su često zvali "Princeza iz naroda" jer je imala do tada neviđenu vezu sa javnošću, koja se najviše ogledala kroz njen humanitarni rad. Fanovi su primetili slične osobine i kod Kejt, pa su na socijalnim mrežama počeli da je zovu "Dečija princeza" zbog njene povezanosti sa mlađim fanovima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Fanovi su prvi put počeli da je zovu po ovom nadimku u komentarima na videu koji najavljuje njenu novu i značajnu anketu  "Pet velikih pitanja" koja se fokusira na rano detinjstvo - prenosi Mirror.

- Dečija princeza. Njeno kraljevsko visočanstvo, vojvotkinja od Kembridža, naša buduća kraljica - prokomentarisao je korisnik.

- Vojvotkinja Kejt je zaista dečija princeza. Svaka čast svakome ko je učestvovao na ovom divnom projektu - dodao je drugi korisnik.

Savršen primer Kejtinih prirodnih veština sa decom se dogodio prošle nedelje kada je sa princom Vilijamom posetila Južni Vels. Vojvotkinja je ušla u čudnu konverzaciju sa trogodišnjom devojčicom Anabel koja nije odobrila njenu odevnu kombinaciju, jer joj Kejt tako obučena ne liči na Pepeljugu. Prema rečima devojčicine mame, ona je bila veoma uzbuđena što će upoznati pravu princezu, ali se razočarala kad je ugledala Kejt koja nije nosila haljinu kao Dizni princeza.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kejt se izvinila devojčici, jer nije obučena kao prave princeze u crtaću. Anabel je prihvatila izvinjenje i zagrlila je. Devojčicina majka je kasnije istakla da je Anabel oduševljena što je upoznala Kejt i da je prebolela to što vojvotkinja nije nosila Pepeljuginu haljinu. Ona se nada da će njena ćerka za 10 godina shvatiti koliko je taj susret bio značajan.

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • KALIMERA

    10. februar 2020 | 17:54

    Zaista je tako. Buduca kraljica. Preslatka,presimpaticna,harizmaticna. Ma prelepa i ostvarena u svakom smislu.

  • 11. februar 2020 | 00:13

    Preslatka Zena ! Jako lepa i odmerena ,sva je svoja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA