≫ 

Hrvat razbesneo Fejsbuk lovom koju nudi za rad u sezoni, a onda su mu videli ime

Mladić je u studentskoj grupi napisao da traži radnike za rad u sezoni u Dubrovniku, u kuhinji jednog restorana. Ponudio 24 kune (378 dinara) po satu te napisao da je radno vreme od 14 do 22 sata

  • 1
U ovaj grad najviše dolaze Britanci, Amerikanci i Azijati Foto: Ivana Trišić/Telegraf.rs

Jedan oglas iz hrvatske Fejsbuk grupe Tražim/nudim studentski posao završio je na popularnoj stranici "Nogometne ikone zbog imena" i prezimena kojim se predstavio tip koji je ponudio posao.

Tip je u studentskog grupi napisao da traži radnike za rad u sezoni u Dubrovniku, u kuhinji jednog restorana. Čovek je ponudio 24 kune (378 dinara) po satu te napisao da je radno vreme od 14 do 22 sata.

Posao za 24 kune uključuje pranje suđa, brisanje podova, rezanje voća i povrća i odlazak u prodavnicu, naglasio je da je obrok osiguran, ali smeštaj, nažalost, nije.

Odmah je krenula bura u komentarima i mnogima nije jasno ko će pristati da radi za satnicu manju od minimalne koju dobijaju studenti u Hrvatskoj i pritom dodatno plaćati smeštaj.

Onda su shvatili da se tip predstavio kao Luka Modrić te je, osim komentara o katastrofalnoj satnici, počela i zanimljiva prepiska.

- Nek ti Benzema i Ramos crnče za 24 kune po satu - glasi jedan od kreativnijih komentara.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA