≫ 

Oluja Denis postala predmet pošalica: Britance podsetila na polni organ, pa joj dali novo ime

Oblik oluje koja je poplavila Veliku Britaniju bio je inspiracija mnogim Britancima

  • 0
Oluja Denis Foto: Twitter/Linda Dykes

Veliku Britaniju prethodnih dana pogodila je oluja Denis praćena obilnim padavinama i snažnim vetrovima. Zbog njenog oblika koji je Britance podsetio na muški polni organ, mnogi su pokušali i da skuju novo ime za oluju Denis, a to je - penis, piše Sputnjik.

Naime, gledaoce BBC-a, očigledno je dobro zabavilo prezentovanje voditelja i meteorologa na ovom TV kanalu dok su pokušavali da saznaju nešto više o oluji koja je prouzrokovala poplave u Južnom Velsu.

Dok je voditelj prenosio upozorenje meteorološke stanice, nekolicina gledalaca primetila je da oblik navedenog upozorenja nad Velsom podseća na muški polni organ, o čemu su nastavili razmenjuju utiske i na internetu.

Neki su čak i predložili alternativno ime za ovaj meteorološki fenomen.

Podsetimo, kako je pisao BBC, brojne službe civilne zaštite pomažu stanovnicima da se izbore s poplavama nakon što je voda ušla u njihove domove.

Brojni stanovnici su za medije ovu oluju opisivale kao tornado, a u Velikoj Britaniji je izdato više od 300 upozorenja od poplava.

 

Sara Bridž (55) navela je da je oluja Denis bila previše snažna, jer je voda ušla u njen dom, iako je imala specijalna vrata koja su namenjena upravo da zaštite od poplava.

Video: Drama na nebu: Oluja Kijara pomerala avion kao da je od papira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA