Kad plan pođe po zlu: Umalo je zbrisala iz zatvora, ali je nekako završila u kanti za smeće

Dok je bežala ostale zatvorenice pažljivo su posmatrale poduhvat

  • 0

Žena je pokušala bekstvo iz zatvora u Montgomeriju, a nemoguća misija snimljena je sigurnosnim kamerama.

Fox8 piše da je zatvorenica Džesika Bumersin nekoliko minuta stajala na stolici pored šaltera u hodniku zatvora. Sve vreme je gledala ka plafonu, a onda odlučila da krene u akciju.

Privukla je stolicu bliže kako bi imala veću stabilnost prilikom penjanja. Uspela je da se dokopa plafona, gde je pomerila tanku ploči i napravila rupu. Pokušaj bekstva je do tog trenutka tekao po planu.

Ostale zatvorenice pažljivo su posmatrale poduhvat. Ipak, akcija je trajala samo 15 sekundi, jer je plafonska ploča bila suviše slaba da izdrži njenu težinu. Deo plafona je počeo da se ruši, a stražari su čuli buku i brzo ušli u prostoriju.

Samo nekoliko sekundi kasnije plafon je potpuno popustio i Džesika je počela da propada kroz otvor. Policajci su pokušali da je uhvate za noge, ali su joj tom prilikom samo otežali prizemljenje. Pad je bio vrlo neprijatan. Ko zna kako bi se završila nemoguća misija, da je glavom udarila direktno u pod. Na svu sreću, upala je u kantu za smeće.

Džesika se u zatvoru našla zbog teškog razbojništva. U kazinu je zajedno sa prijateljem upoznala starijeg čoveka. Rekli su mu da su beskućnici, te da jedva preživljavaju. On ih je pozvao u svoj dom, kako bi ih nahranio. Sutradan su se vratili i pretukli 85-godišnjeg čoveka.

- Pacijent je zadobio povrede glave, vrata i ruku, pa je zadržan na lečenju - navode iz lokalne bolnice.

Džesika se pored optužbe za teško razbojništvo sada suočava za pokušaj bekstva.

(N. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA