≫ 

"Kako da budem hrabar kao ti i svima kažem da sam gej?" Dečak (9) šokirao pitanjem Butidžidžu

Devetogodišnjak je priznao da ga je političar inspirisao i da se osećao srećnim što je svima u publici mogao da kaže svoje seksualno opredeljenje

  • 4
Pit Butidžidž dečak gej Foto: Tanjug/AP

Pit Butidžidž, bivši gradonačelnik Saut Benda u Indijani i demokratski kandidat za predsednika, dao je lični i emotivni savet devetogodišnjem dečaku, koji je pitao političara kako da bude hrabar i kaže svetu da je gej, prenosi Dejli mejl.

Dečak Zahari Ro bio je u mnogobrojnoj publici u gradskoj hali u Denveru u subotu, a na papiru je napisao pitanje koje bi želeo da postavi Butidžidžu.

Pit Butidžidž dečak gej Foto: Tanjug/AP

Komadić papira je nakon toga stavljen u posudu za ribice, a kada je papir izvučen, pitanje je postavljeno Butidžidžu pred svima.

Dečak je rekao kako je odlučio da iskoristi trenutak i napiše pitanje.

- Hvala ti što si bio toliko hrabar. Da li možeš da mi pomogneš da i ja kažem svetu da sam gej? Želim da budem hrabar kao ti - pisalo je na papiru.

Bivši gradonačelnik Saut Benda, koji je javno priznao da je gej, okrenuo se zatim ka dečaku koji mu se pridružio na sceni i pohvalio ga na njegovoj hrabrosti.

- Mislim da ti ne treba puno saveta od mene za hrabrost. Čini mi se da si veoma jak - rekao mu je demokratski kandidat za predsednika.

Nakon događaja dečak je rekao za medije da ga je političar inspirisao.

- Bilo je uzbudljivo, bio sam veoma srećan. Drago mi je što sam svima u publici mogao da kažem da sam gej - rekao je dečak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA