≫ 

Kraljica besna zbog skandalozne objave Megan i Harija, nije očekivala ovu odluku

Strasti oko ove porodice se ne stišavaju i, mada je delovalo kao da će se sve završiti mirno, izgleda da stvari nisu baš najsjajnije

  • 5

Čini se kako drama oko kraljevske porodice ne planira da prestane, piše Cosmopolitan. Taman kada se činilo da su svi preboleli to što su princ Hari i Megan Markl zvanično odstupili sa svojih pozicija, nastao je novi problem koji je uznemirio kraljucu Elizabetu II. Ovog puta reč je o uklanjanju zaštitnog znaka “Saseks rojal”.

Verovatno ste već čuli da, nakon što su istupili iz kraljevske porodice, Hari i Megan više neće moći da koriste kraljevski zaštitni znak. To znači da će njihov nedavno redizajnirani sajt, njihova roba i njihov Instagram nalog morati da se menjaju.

U odgovoru na zabranu korišćenja kraljevskog zaštitnog znaka, Megan i Hari su izjavu objavili na svom vebsajtu. Oni su napisali:

- Iako su vojvoda i vojvotkinja zauzeti planovima za osnivanje nove, neprofitne, organizacije, imaju u vidu posebna pravila vlade Ujedinjenog kraljevstva koja se odnose na upotrebu reči “kraljevski”, pa je stoga dogovoreno da oni neće koristiti ime “Saseks rojal” ili bilo koju drugu varijaciju reči “kraljevski”. Iz navedenih razloga, prijave za zaštitni znak koje su podnete kao mere zaštite i koje odražavaju iste standarde za zaštitno obeležje kao što je urađeno i za kraljevsku fondaciju vojvode i vojvotkinje od Kembridža, biće uklonjene.

Kako se ispostavilo, zvanično saopštenje Megan i Harija razbesnelo je kraljicu.

- Ona je strašno razočarana time da je njen rođeni unuk mogao toliko javno da osramoti monarhiju i donese svu tu neželjenu pažnju na svoju porodicu u najgorem mogućem trenutku – kaže izvor blizak porodici.

Ovo znači da bi tenzija između Megan, Harija i kraljice mogla da dostigne još veći nivo.

Trebalo bi spomenuti i to da je, uprkos čitavoj drami, kraljica podržala udluku svog unuka i njegove žene da odstupe sa kraljevskih džnosti. Ipak, kako se čini, iza zatvorenih vrata nalazi se dosta komplikovanija slika.

- Kraljica je silno želela da se sve ovo reši jer je videla kako to šteti monarhiji i, na ličnom nivou, mislim da je to prilično bolno za nju – kaže isti izvor.

- Došla je do tog stadijuma kada više ne želi da misli o svemu tome, samo želi da se sve završi – zaključuje izvor.

Video: Da li će Vojvodstvo od Saseksa da obori sve krunisane glave Evrope?

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bat

    28. februar 2020 | 08:17

    Ma ljudi o čemu vi pričate?! Dvoje mladih neće više da slušaju senilnu babu i hoće da žive svoj život i baš ih briga! A ta senilna babetina lupa gluposti! Kao njena briga za kraljevstvo?! Njena jedina briga je koliko potrošiti tudjih para i kao prikriti skandale svoje i svoje porodice!

  • Vodolijax

    28. februar 2020 | 08:18

    Ovaj momak je osvetio svoju majku.....

  • @ Kiki

    28. februar 2020 | 08:23

    Nisam živ šta ona baba, nazovi kraljica misli. Koga li ovo o ovakvim snobovima koji žive na grbači naroda interesuje. Sem kad će da im siđu sa grbače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA