Ovom Meksikancu je ime 003, zahvaljujući tome pobedio je na takmičenju i dobio picu

Sve je počelo kada je jedna picerija pokrenula takmičenje da se jave svi oni koji imaju neobična imena

  • 0
Casera Pizza Foto: Facebook/Casera Pizza

Uobičajeno je u Meksiku i drugim latinoameričkim državama, da neki roditelji za svoju decu izaberu jedinstvena, čak i ekstravagantna imena, piše The Yucatan times.

Ponekad svoje naslednike nazovu po omiljenim poznatim ličnostima, umetnicima, a ima i onih koji detetu daju ime po omiljenom fudbalskom klubu, Amerika, na primer.

Ali, jedno od najneobičnijih imena privuklo je pažnju hiljada ljudi u Meridi, Belom gradu na poluostrvu Jukatan. Ime mladića koji se preziva Miler Santos Ćable je 003 (Cero Cero Tres). Momak je došao u žižu javnosti posle učešća na takmičenju koji je organizovala jedna picerija u Meridi.

Rodio se treći sin

Sve je počelo kada je picerija pokrenula takmičenje da se jave svi oni koji imaju neobična imena. Pobedniku je obećana nagrada u vidu proizvoda picerije.

003 kaže da je ponosan na svoje ime i zahvalio je svima koji su glasali da on pobedi. O poreklu svog imena, Ćable kaže da su roditelji odlučili tako da ga nazovu jer je treći po redu od četvorice braće.

Inače, na takmičernu u neobičnim imenima bila je i jedna Nivea, ali i Vercingentoriks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA