Sitno, sitno: Lekari u Iranu đuskali kako bi razveselili pacijente obolele od korona virusa

Prema poslednjim informacijama, 77 osoba preminulo je od korona virusa u Iranu, a vlasti pokušavaju na sve načine da obuzdaju širenje ove zaraze

  • 0
Korona virus, Iran Foto: Printscreen/Youtube

Korona virus i dalje je u žiži svetske javnosti. Smrtonosna infekcija odnela je do sada 3.159 života, a preko 92.000 ljudi je zaraženo.

Žarište koronavirusa je Kina, odakle je i krenula zaraza, ali u poslednje vreme veliki broj inficiranih je registrovan na tlu Irana. Prema poslednjim informacijama, 77 osoba preminulo je od korona virusa u Iranu, a vlasti pokušavaju na sve načine da obuzdaju širenje ove zaraze.

Vrhovni lider Ajatolaj Ali Hamnei rekao je da će aktivirati 300.000 vojnika i volontera koji će učestovati u suzbijanju korona virusa.

Medicinski radnici čine nadljudske napore da zbrinu na najbolji način zaražene, a pored nege, pokušavaju i na druge načine da dignu elan pacijenata.

Tako se na društvenim mrežama pojavio video snimak na kome se vidi kako medicinari u zaštitnim odelima i maskama na licima igraju uz lokalne hitove kako bi zabavili ljude, a i sebi dali malo oduška u borbi protiv smrtonosnog virusa.

Video: Zamenik ministra zdravlja pokazao simptome koronavirusa tokom konferencije o koronavirusu

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA