≫ 

Par otkazao svadbu zbog korona virusa i primenio plan B: Proveli se nikad bolje

Ljubav jača od epidemije

  • 0
Venčanje Foto: Pixabay

Par koji je detaljno planirao svadbu za 21. mart na njujorškom Čelsi Pirsu, odlučio je da se venča uprkos otkazivanju svečanosti.

- Dejvid i ja smo zaista bili uzbuđeni zbog venčanja. Bavimo se organizacijom događaja i do sada smo priredili na stotine stotine svečanosti. Došao je red i na nas. Planirali smo venčanje za oko 200 gostiju, trebalo je da stignu iz čitave zemlje - kaže mlada Medlin Doerti.

Medlin i njen verenik Dejvid (36) pre dve sedmice su poslali mejlove gostima u kojima je pisalo da se svadba otkazuje. Odluku su doneli pošto je gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio objavio da je desetine žitelja Njujorka zaraženo korona virusom. U gradu je proglašeno vanredno stanje.

- Zbog svega što se dešava sa korona virusom ne bi bilo korektno tražiti od zvanica da dođu na venčanje, jer nije bezbedno. Odlučili smo da odustanemo od svadbe, ali nismo odustali od braka. Venčali smo se na krovu naše zgrade u prisustvu petoro prijatelja - objašnjava Medlin.

Umesto ukusnih specijaliteta i egzotičnih koktela, mladenci su prisutne poslužili burgerima, a ceremoniju je pratila numera Vitni Hjuston "Higher Love".

Medlin su nove okolnosti naučile da je njen suprug Dejvid spreman na sve, kako bi se ostvarili njihovi zajenički planovi.

- Naša veza mu je ispred svega. Pruža mi veliku podršku u životu i bio je neverovatan dok smo prolazili kroz sve ovo. Ukoliko izdržimo naredne nedelje u karantinu, verovatno ćemo proći kroz sve drugo u životu - navodi Medlin.

Uprkos nagloj promeni planova, mladenci nisu previše razočarani, piše Fox news.

- Mnogo ljudi se trenutno nalazi u lošoj situaciji i sve nas to pogađa. Srećni smo što smo uopšte imali priliku da se uzmemo. Venčanju smo pristupili sa zahvalnošću, pozitivnom energijom i nije bilo onako kako smo mislili da će biti - navodi Medlin.

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(N. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA