Snimak trogodišnjih blizanaca u karantinu osvojio svet: Mikrobe su sredili svojim jastucima

Oduševiće vas na koji način oni pričaju o korona virusu i kako se bore protiv njega

  • 1
Dete krevetac beba Foto: Pixabay.com

Trogodišnji blizanci iz Alabame zvezde su snimka koji je objavljen na TikToku i koji je brzo osvojio pratioce njihove majke. U njemu oni pričaju o trenutnoj situaciji u svetu nakon što ih je majka poslala u krevet iz kojeg su se izvukli kako bi seli na pod i razmenili svoje utiske, pišu Fox News.

- Mi smo u karantinu - kaže na početku snimka jedan od dečaka dok sedi na podu sobe koju deli sa svojim bratom, nakon čega zaključuju da bi mikrobi trebalo da odu jer je došlo proleće i više nije zima.

Ubrzo zatim drugi uzvikuje "mikrobi, odlazite", pa mu se u tome pridružuje i brat, da bi posle toga počeli da mlate jastucima po sobi vičući mikrobima da odu i govoreći im da su ih "sredili svojim jastucima".

Njihova borba jastucima traje neko vreme, a sve to zabeležila je nadzorna kamera koju je njihova majka Megan Sančez postavila u ćošak sobe kako bi ih držala na oku.

Ona kaže da blizancima nikad ne fali tema za razgovor pred spavanje.

- Uživam slušajući preslatke stvari koje govore – kaže ona.

Snimak koji je objavila na pomenutoj mreži pogledalo je više od 126.000 ljudi, dobio je skoro 38.000 lajkova, a čak 365 korisnika imalo je potrebu da ostavi komentar na video koji možete pogledati u nastavku.

@megan.elizabeth.x3The 2 funniest people I know! They usually talk about what happened that day while I put the baby to sleep ##quarantine ##pillowfight ##humor ##brothers♬ original sound - megan.elizabeth.x3

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA