≫ 

Više od 200 komentara na snimak Jelene Đoković o korona virusu: Teorija zavere ili suva istina?

Đokovićevu zanimaju mišljenja njenih fanova o problematici epidemije opasnog virusa koji se proširio čitavom planetom i svakodnevno odnosi velike žrtve

  • 15
Jelena Đoković Foto: Marko Jovanović, Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, zaintrigirala je fanove na Instagramu nakon što je objavila video koji sadrži kontroverzne teorije o nastanku i epidemiji korona virusa.

Đokovićevu zanimaju mišljenja njenih fanova o problematici epidemije opasnog virusa koji se proširio čitavom planetom i svakodnevno odnosi velike žrtve.

- Toliko videa kruži danima, različite teorije o uzrocima korone, metodama lečenja, prevencije... Evo ga jedan koji sam dobila pre neki dan. Ko ima vremena neka pogleda. Baš me zanima šta mislite. Pišite! - napisala je Jelena Đoković.

Naime, na snimku se navodi da je kod svake pandemije u poslednjih 150 godina došlo do kvantnog skoka u elektrifikaciji Zemlje. Kako se navodi, krajem 1917, pred špansku groznicu, došlo je do uvođenja radio talasa širom sveta.

- Kada god izložite bilo koji biološki sistem novom elektromagnetnom polju otrujete ga, neke sisteme ubijete, a ostali padnu u neku vrstu hibernacije, tako da žive malo duže, ali i bolesnije. Imali smo 1968. hongkoški grip i to je prvi put za Zemlja ima zaštitni sloj u Van Alenovom pojasu koji u suštini integriše kosmička polja Sunca, Meseca, Jupitera... to integriše i prenosi živim bićima na Zemlji. Postavili smo satelite koji emituju radio frekvencije u tom pojasu i za šest meseci smo imali novu viralnu epidemiju - navodi se u snimku.

Čovek koji priča na snimku, čije ime nije poznato, kaže da se ovo može povezati sa 5G.

Jelena Đoković je pobrojala oko 200 komentara ispod snimka, a naravno javili su se brojni Srbi. Neki od njih smatraju da je sve to teorija zavere.

- Poštovana gospođo Đoković, većina navedenih informacija nisu potkrepljene naučnim dokazima i samo su puko nagađanje osobe koja ne razume fiziku... - jedan je komentar.

Ipak, brojni su i komentari u kojima se navodi da je ovo jedna od teorija koja "pije vodu".

- Ogledala sam taj video još na početku epidemije u Srbiji, i ovaj video mi jedini "pije vodu" - navodi se u komentaru.

- Video već duže kruži i ima smisla.Naravno bilo bi pogrešno redukovati ovako složen fenomen čiji smo svedoci samo na jedan ili par faktora. Međutim toliko je naučnih empirijski dokaza o štetnosti 5G da ovaj video čine veoma uverljivim. Kao laik volela bih da mi neko pojasni tvrdnju da takva zračenja sprečavaju vezivanje kiseonika za tkiva! A to je svakako relevantno za epidemiju u kojoj se komplikacije dešavaju u plućima - još jedan je od komentara.

I na našem portalu pojavilo se niz komentara u vezi sa ovom temom.  

- Na našu sreću, 5G je jako skupa tehnologija i zahteva promenu infrastrukture, tako da... nema toga kod nas još sto godina - navodi se dalje.

- Slušah ga sa zanimanjem ali kad spomenu Van Alenov pojas koji je navodno otkriven 1968. shvatih da čovek lupeta. Zašto? Sve ostalo što je naveo su bili tehnološki pronalasci, ali ovaj pojas oko Zemlje je tu bio oduvek samo su ga te godine otkrili da postoji. Kad su pitali ljude iz NASA kako je bilo moguće otići u kosmos uprkos Van Alenovom pojasu koji je veoma radioaktivan, ovaj je odgovorio da tad nisu znali za njega(?!) Primer - ako neko upadne u otvoren šaht, kako je moguće da se to desi ako ga nije video? - još jedan je od komentara.

Video: U Njujorku mesta za leševe ima samo u hladnjačama na ulici

(N. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA