≫ 

Kakav Jusein Bolt, ovaj ruski policajac uspeo je trkom da stigne pijanog vozača

Kako je saopštila lokalna policija, vozač je prilikom hapšenja imao 1,87 promila alkohola u krvi

  • 1

Policajac u ruskom regionu Irkutsk privukao je veliku pažnju javnosti pošto je uhapsio jednog vozača kao što to rade u holivudskim filomovima.

Naime, vozač “tojote” u alkoholisanom stanju napravio je nekoliko saobraćajnih prekršaja, a tom prilikom se nije zaustavljao na pozive policije.

Pošto je pijani vozač ušao u deonicu gde je morao da uspori, policajac Jevgenji Aksenov je iskočio iz vozila i počeo da trči za automobilom. Pripadnik organa reda pokazao je zavidnu fizičku spremu, te je iskoristio nepažnju vozača - uspeo je da stigne automobil, uđe u auto i zastavi ga.

Kako je saopštila lokalna policija, vozač je prilikom hapšenja imao 1,87 promila alkohola u krvi. On je ranije osuđen na uslovnu kaznu od dve godine zbog saobraćajnih prekršaja, a sada mu preti i krivično gonjenje.

Aksenov, koji je postao ubrzo popularan ne samo u svom kraju, već sada i širom planete, rekao je da se još od detinjstva bavio sportom i da u slobodne vreme igra fudbal.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA