≫ 

Biti kao Roki Balboa u doba korone: Žena sa Kosova koja vežba postala hit na društvenim mrežama

Pošto nam je limitirano kretanje kako se ne bi širio korona virus, valjalo bi da vežbamo kako bi ostali u formi i lakše pregurali pandemiju

  • 2

Korona virus nastavlja da se širi po svetu. Prema poslednjim podacima, preko 75.000 ljudi preminulo je od smrtonosne zaraze, dok je inficirano više od 1.350.000 osoba.

Države širom sveta donele su mere zabrane kretanja, te je ljudima savetovano da ostanu u kućnoj izolaciji kako bi se sprečilo dalje širenje bolesti. Naravno, pošto nam je limitirano kretanje, valjalo bi da vežbamo kako bi ostali u formi i lakše pregurali pandemiju.

Jedna žena sa Kosova postala je pravi hit na društvenim mrežama. Naime, na snimku se vidi kako se uhvatila za merdevine, a onda viseći radi trbušnjake.

Osvojila je sa razlogom mnoge simpatije, a neki su njeno vežbanje kroz šalu uporedili sa scenama iz legendarnog filma “Roki”, kada poznati bokser vežba dok u pozadini ide pesma “Eye of the tiger” grupe “Survivor”.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA