Žena se porodila po 22. put u jeku korona virusa: Provela više od 15 godina u drugom stanju

Su (45) i njen suprug Noel (49) dočekali su ćerku tešku 3,18 kilograma posle 10-časovnog porođaja

  • 12
Su Redford Foto: Printscreen/Youtube

Britanka Su Radford porodila se ovih dana po 22-put i to tokom epidemije korona virusa, a ovoga puta dobila je 11. ćerkicu.

Kako kaže, bila je više uplašena nego što je pre toga bila s obzirom na to da vlada smrtonosni virus.

Kompletna porodica bila je u samoizolaciji pre porođaja, a pošto se Su porodila u petak, roditelji nisu mogli da je prijave zbog potpune blokade koja je na snazi u Velikoj Britaniji zbog korona virusa.

Su (45) i njen suprug Noel (49) dočekali su ćerku tešku 3,18 kilograma posle 10-časovnog porođaja, piše "The Sun", a prenosi “News.co.au”.

 
 
 
View this post on Instagram
A bit of baby spam 💖😍 we feel so blessed to have her here safe and sound 😍A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

- Bila sam uplašenija od odlaska u bolnicu nego ranije zbog svega što se dešava sa korona virusom. Bila sam zabrinuta, jer Noelu nisu dozvolili da ostane sa mnom. Bili smo sve vreme u izolaciju i izgledalo je pogrešno da napustim “sigurno mesto” i da odem u bolnicu - priča Su.

- Međutim, kada sam došla tamo, osećala sam se bezbedno. Ovo mi je bio najčudniji porođaj do sada, ali moram da kažem da mi je ovo jedno od najboljih iskustava koje sam imala. Nismo se još dogovorili koje ime ćemo dati ćerki, ali ionako ne možemo da je prijavimo zbog korona virusa - dodala je ona.

Majka 22. dece provela je više od 800 nedelja života u drugom stanju što je nešto više od 15 godina, a zaklela se da joj je ovo poslednje dete. Par je dobio prvu bebe kada je imala 14 godina, a porodica je odbila da uzme pomoć od države.

Video: Trudnica zaražena korona virusom rodila zdravu devojčicu

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA