≫ 

Ivan traži devojku koju je video u banci: Ulice oblepio lecima sa porukom jednoj brineti iz Zagreba

Kaže da ga zovu mnogi, ali ne i devojka koja ga je oduševila

  • 3
Devojka šetnja ulica grad

Foto: Pixabay.com

Ulice u Zagrebu, Maksimirska i Avenija Dubrava oblepljene su lecima sa zanimljivom porukom: dečko traži devojku s kojom je čekao u redu u banci.

Letke je polepio po stubovima uzduž ulica, a na njima piše:

"Tražim curu koja je danas 07.05.2020. bila u Erste banci na Dankovečkoj. Tražena cura ima smeđu kosu i student je. Traži te dečko koji je s tobom stajao zadnji u redu!"

Mladić je objavio i broj telefona na koji mu se mlada dama može javiti, a na koji su ga pozvali iz redakcije Telegram.hr.

Javio se mladi muškarac koji je rekao da se zove Ivan, da ima 20 godina i da je oglas postavio jer ga je devojka jako zaintrigirala.

- Stajali smo u banci i pričali, imala je jako lepu kosu i osmeh. Stalno se smejala i bila je jako pristojna što me je oduševilo. Glupo je što se nisam upoznao s njom kad sam trebao pa bih sad rado ako još mogu. Rekla mi je samo da živi na Ravnicama - govori mladić.

Nije hteo da otkrije previše detalja o sebi pa tako na pitanje da li je iz Zagreba, kratko odgovara da nije.

- S mora sam. Neću sve odati, onda neće biti zanimljivo. Ja bih voleo da me ona nazove i da njoj sve ispričam - rekao je mladić.

Kaže da su ga brojni građani već nazvali, mnogima je smešno to što radi, ali on bi baš voleo da nazove brineta koja ga je osvojila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA