≫ 

Zbog vožnje u plastičnom automobilu žena završila u policiji: Prošla kroz crveno svetlo

Snimci koji su objavljeni na društvenim mrežama pokazuju ženu i njenog prijatelja kako voze dva automobila od plastike

  • 0
Kina plastičan auto Printscreen/Xiangxi Traffic Police/Weibo

Jedna žena u Kini snimljena je kako vozi igračku-automobil sa malim detetom, i to po prometnom putu - i čak prolazi kroz crveno svetlo.

Snimci koji su objavljeni na društvenim mrežama pokazuju ženu i njenog prijatelja kako voze dva automobila od plastike.

Žena koja se preziva Gong, dobila je ukor za "nepromišljeno" ponašanje od lokalne policije, koja je incident otkrila zahvaljujući upravo društvenim mrežama.

Policija je zapravo dobila anonimnu dojavu od osobe koja je na internetu videla snimak na kome su dve odrasle osobe u automobilima-igračkama, i to na putu u okrugu Huajuan, u provinciji Hunan, na jugu Kine.

Službenici su odmah započeli istragu o incidentu. Zaplenili su plavi i ružičasti automobil, pošto su krivce locirali u lokalnom parku. Gospođa Gong je privedena na saslušanje.

Policajcima je izjavila da je najpre kupila automobil za sina. Ipak, ubrzo je kupila još jedan, jer su je, kako je rekla, drugi roditelji stalno molili da im pozajmi auto za njihovu decu.

Na kraju, ona je automobile iznajmljivala za novac, a posao je razvijen upravo u parku u kom je privedena.

Kada je reč o vožnji autića po prometnom putu, Gong je rekla da su na odredište, ona i njen prijatelj najpre krenuli pešice, gurajući autiće, ali su ubrzo doneli odluku da u automobile sednu, i tako stignu na cilj „jer joj je to bilo zgodnije", prenosi RTS.

Vlasti su saopštile da su ženi ukazali na nepažnju, naročito kao roditelja, i od nje je zatraženo da se javno u pismu izvini, i obeća da neće ponoviti grešku.

Iz policije je saopšteno da u pismu stoji da je gospođa Gong ozbiljno shvatila da je napravila grešku, i da obećava „da nikada više svoj život, i život sina, neće uzeti zdravo za gotovo".

Video: Ako neko hoće da vozi pripit ima trka i za to

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA