≫ 

Otkriveno ko je medicinska sestra koja je lečila u bikiniju: Nadežda je bez maske još lepša

Neki su njen potez kritikovali, drugi pohvalili a ono što je sigurno jeste da pacijentima nije smetalo da ih leči ovako obučena

  • 0
Nadežda Žukova Foto: Vk.com

Pre nekoliko nedelja svet su obišle fotografije ruske medicinske sestre, koja je pacijentima davala lekove obučena u bikini, preko kojeg je imala providno zaštitno odelo. Fotografije su brzo postale viralne, a sada je otkriveno i kako se ona zove.

U pitanju je medicinska sestra Nadežda Žukova (23). Nadežda je studentkinja medicine u Rjazanju, a trenutno pomaže u kovid bolnici u ruskom gradu Tula.

Nadežda Žukova Foto: Vk.com

Prema pisanju portala “Tulskie Novosti”, fotografija je napravljena u regionalnoj bolnici za infektivne bolesti na kojoj se vidi sestra kako donosi lekove pacijentima.

Pacijentima nije smetalo što je medicinska radnica bila oskudno obučena, ali nisu odoleli da bace koji pogled na sestru u bikiniju, rekao je za "Tulskie" izvor koji je podelio sliku.

Preko donjeg veša imala je providno zaštitno odelo, masku i rukavice, kako bi se zaštitila od korona virusa.

Nadežda Žukova Foto: Vk.com

Kako se navodi, ona nije ni primetila da se zaštitna odeća toliko providi. Isti izvor rekao je da je mlada žena odlučila da se “lagodnije” obuče iz razloga što joj je bila vrućina od zaštite opreme koju je nosila čitav dan.

Iako zvaničnici ali i neki korisnici društvenih mreža nisu odobrili ovakav postupak medicinske sestre, većina ju je pohvalila, ali i podržala.

Video: Dostavljač se srušio sa skutera nasred ulice, a onda je hrabra devojka priskočila u pomoć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA