≫ 

Dete rukuje oružjem kao vojnik: Maverik ima 4 godine i svojoj mami je američki snajperista (ANKETA)

Ova porodica su kontroverza već godinama a sada su ponovo u fokusu javnosti dok Sjedinjene države potresaju ideološki sukobi

  • 3

Atraktivna plavuša, Kendal Džons iz Teksasa, povremeno dolazi u fokus američke ali i svetske javnosti kada objavi slike na kojima pozira pored odstreljenih životinja. Tada na njene fotografije negativno reaguju borci za prava životinja. Džonsova takođe nema problem kada izražava svoje političko ubeđenje koje podrazumeva ličnu slobodu, život sa prirodom, patriotizam, porodične vrednosti i podršku drugom amandmanu američkog ustava.

Ovim amandmanom dozvoljeno je svim građanima da poseduju oružje. Džonsova je svoja ubeđenja prenela i na sina Maverika. Dečak je napunio 6 godina, ali on i njegova mama su našli su se na meti kritika zbog videa koji je snimljen kada je Maveriku bilo samo četiri.

Majka mu je dozvolila da rukuje puškom sa obrtnočepnim zatvaračem iz serije koja je konstruisana za gađanja na velikim daljinama. Posle snimka sa sajma oružja Džonsova je snimala sina kako u prisustvu instruktora puca iz istog oružja.

Ono što pada u oči jeste veština kojom Maverik rukuje puškom. Aktivisti za prava crnaca u Americi dele snimke ove porodice optužujući ih za rasizam, takođe traže reakciju socijalnih službi, i ograničenje prava na oružje. Kendal Džons na internetu brani svoje stavove i životni izbor svoje porodice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    11. jun 2020 | 08:58

    Za desetak godina čitaćemo ponovo o njemu i nekom masakru.

  • Cika Velja

    11. jun 2020 | 08:44

    Preporucujem im oboma mesec dana "safarija" u Siriji gde mete zestoko uzvracaju paljbu,pa ce tad,valjda,razumeti sta je oruzje i ubijanje???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA