Nova mozgalica zaludela internet: Možete li da uočite sovu na fotografiji?

Prema rečima 30-godišnjeg fotografa, ovu fotografiju snimio je na safariju u Nacionalnom parku Penč u centralnoj Indiji

  • 6

Indijski fotograf Varun Džain iz Čenaja objavio je fotografiju iz šume na kojoj je izuzetno teško videti sovu. Prema pisanju lista „Dejli mejl“, u pitanju je neverovatno efikasno prerušavanje grabljivice, zbog čega je postala praktično nevidljiva.

Prema rečima 30-godišnjeg fotografa, ovu fotografiju snimio je na safariju u Nacionalnom parku Penč u centralnoj Indiji. On je objasnio da je prvobitno pokušavao da pronađe leoparda i fotografiše ga, ali u nekom trenutku obratio pažnju na drvo i shvatio da se u deblu drveta nalazi sova.

- Prošlo je gotovo 10 minuta da konačno shvatimo da gledamo sovu, Ne bismo je primetili da se nije na trenutak pomerila, što nam je privuklo pažnju - objasnio je autor fotografije. On je dodao da je slučajno video pticu.

Prema njegovim rečima, nije bilo teško fotografisati ali uveriti ljude da je sova na slici bilo je mnogo teže, prenosi Sputnjik.

Video: Haski i sova postali najbolji prijatelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA