Samo u Rusiji: Medvedić Glaša došao da glasa o sudbini Putina

Medvedić je "glasao" na mestu koje se nalazi u gimnaziji u Barnaulu, a na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako se Glaša popela na stolicu

  • 0
Medved, medvedić, Glaša

Foto: Printscreen/Youtube/ Телеканал 360

U Rusiji je danas poslednji dan u kojem građani mogu da se izjasne o predloženim ustavnim reformama, a zaposleni u zoološkom vrtu u Barnaulu, u ruskoj republici Altaj, doveli su mladunče medveda na biračko mesto.

Kako je za RIA Novosti rekao direktor zoološkog vrta Sergej Pisarev, medvedić se zove Glaša i siroče je. Pre nekoliko meseci ona je nađena u blizini šume i smeštena u zoološki vrt.

Medvedić je "glasao" na mestu koje se nalazi u gimnaziji u Barnaulu, a na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako se Glaša popela na stolicu, grickala bocu sa antiseptikom, povukla kutiju za papire sa stola i gricnula za ruku ženu koja je u izbornoj komisiji.

Pisarev je rekao da je kada se Glaša pojavila u gimnaziji zavladalo oduševljenje među decom i članovima izborne komisije, koji nisu očekivali takvog posetioca. On je naveo da su zaposleni u zoovrtu i ranije dolazili na biračka mesta sa životinjama.

- To nije maltertiranje životinja, jer mi zaista volimo životinje, pazimo na njih. Bila je to još jedan šetnja sa njima - kažao je Pisarev.

Glaša je stara oko pet meseci, a njenu majku su najverovatnije ubile lovokradice.

Video: Snimali su mečku sa mečićima, a onda se dali u beg da spasu živu glavu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA