≫ 

Gradonačelnik postao heroj nacije: Sina prijavio policiji jer je prekršio karantin

- Moja porodica prva mora da poštuje pravila - objavio je Vilanueva na "Tviteru"

  • 0
Kolumbija koronavirus Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

Gradonačelnik grada u Kolumbiji postao je popularan preko noći u sopstvenoj državi pošto je prijavio sina policije jer nije poštovao mere karantina tokom pandemije korona virusa.

Karlos Higins Vilanueva, gradonačelnik malog grada Huan de Akosta u Kolumbiji objasnio je putem društvenih mreža da se odlučio na ovaj korak kako bi postavio primer za ostale građane.

- Moja porodica prva mora da poštuje pravila - objavio je Vilanueva na "Tviteru".

On je na društvenoj meri postavio slike kako vozi sina, nećaka i njegovog dobrog prijatelja u policiju i onda je zamolio policajce koje je zatekao tamo da "kazne one koji krše pravila karantina kako je propisano", prenosi BBC.

- Moji bližnji su prvi koji moraju da poštuju mere. Neću dozvoliti da se životi mojih sugrađana izlažu opasnosti samo zato što su oni hteli da odu na piće - kaže Vilanueva.

Prema poslednjim podacima više od 95.000 ljudi zaraženo je korona virusom u Kolumbiji, a preko 3.300 osoba je preminulo od ove infekcije.

Video: Panika ili beda? Školska deca u Kolumbiji na časovima prave maske za korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA