Beba se rodila i sa sobom na svet donela maminu spiralu: Slikali su je kako je drži u ruci

Fotografija dečaka koji po rođenju u ručici čvrsto drži ono što je trebalo da spreči da se on uopšte rodi oduševila je svet

  • 8

Jedna mama iz Vijetnama ostala je u drugom stanju iako je imala spiralu, a na porođaju je doživela pravi šok kada je njen tek novorođeni sin "poterao" spiralu napolje...

Akušer Tren Fuong je rekao da je spirala ispala zajedno sa bebom i da ju je mališan potom uhvatio i čvrsto držao u ručici. Doktor je snimio ovaj neobičan trenutak nesvestan da bi njegova fotografija mogla da izazove pažnju svetske javnosti. Pojedini mediji su preneli da se dečak rodio sa spiralom u ruci, ali to nije istina.

- Spirala je izašla zajedno sa bebom, a potom ju je on pipnuo ručicom, pa sam mislio da bi bilo zanimljivo da ga slikam dok je drži u ruci - rekao je Fuong.

Majka (34) već je rodila dvoje dece i pre dve godine je stavila spiralu kako ne bi zatrudnela i treći put. Sumnja se da se spirala pomerila i time postala neefikasna, što je i omogućilo da ova žena zatrudni.

Dečak je rođen krajem juna. Na porođaju je težio 3,2 kilograma, i sada je sa mamom i batom i sekom kod kuće.

Video: Čika doca za primer: Mališani iz njegove ordinacije izlaze bez ijedne suze i sa osmehom na licu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA