≫ 

"Srpska mapa" za povratak iz Grčke: Brate, ako zatvore Bugari, kreni na Krasnodar, pa tu smotaj levo

Postoji i detaljna mapa za povratak srpskih turista

  • 18
Srpska mapa

Foto: Facebook

Odluka Grka da zatvore granice za građane Srbije bar do 15. jula izazvala je razočarenje i bes kod mnogih, ali je pojedince naterala da budu veoma kreativni.

Naime, nakon odluke Grčke, odmah se nametnulo pitanje šta da rade naši turisti koji su već dole ako ih zadesi da i ostali u regionu zatvore granice. Rampa na bugarskoj i makedonskoj granici bi, priznaćete, znato otežala povratak kući.

Zato su pojedinci odmah "našli alternativu" i svojim zabrinutim prijateljima i rođacima krenuli da šalju mapu za povratak. Jeste da biste morali da putujete bar 3 dana bez odmora, ali kada "sljuštite" 4.597 kilometara, povratak u Beograd, doduše preko Krasnodara i Odese vam je siguran.

Dosetku nekog genijalnog Srbina su mnogi prihvatili sa oduševljenjem, pa društvenim mrežama već danima kruži detaljna mapa moguće trase za povratak.

Srećom da se dobar deo puta ide uz more, pa ovakva vožnja ne bi mnogima teško pala.

Video: Telegraf u Grčkoj nekoliko sati pre nego što je zatvorena granica za Srbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zanna

    7. jul 2020 | 16:30

    Ovi naši turisti, kako stvari stoje, još malo postaće kao migranti. Kako se koji put zatvori oni nađu drugi, tumaraju u velikim grupama, kreću se u kolonama, vuku decu sa sobom i nema šansi da se vrate tamo odakle su krenuli.

  • 656

    7. jul 2020 | 16:17

    Preko Mongolije je malkice duže ali se brže vozi jer nema puteva pa voziš gde ti hoćeš.

  • 534

    7. jul 2020 | 18:26

    Samo budala bi išao okolo. Dajte migrantima po 150 € za svakog i oni će vas prevesti preko granice. Auto? Kupićete ovde drugi. I stariji i lepši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA