≫ 

"Apolon sa protesta" osvojio društvene mreže: Ko je momak za kojim žene širom regiona lude

Muškarac sa maskom, ali bez majice naterao je da srca balkanskih dama kucaju brže

  • 49

 

Momak bez majice koji je usnimljen na protestima u Beogradu osvojio je srca balkanskih dama. Fotografija izvajanog momka sa maskom od utorka uveče se šeruje društvenim mrežama, a žene uzdišu za "Apolonom sa protesta", komenatrišući kako bi ga rado "privele".

Zgodni mladić za kojim uzdišu devojke jeste Nemanja Milenković, trener kojeg na društvenim mrežama prati više od 17.000 ljudi.

 

Njegov Instagram profil obiluje fotografijama iz teretane, ali ono što će razočarati devojke jeste činjenica da je zauzet.

 

Naime, Nemanja redovno postavlja i fotografije svoje drage, koja se takođe aktivno bavi fitnesom.

 
 
 
View this post on Instagram

05.01. I nasa prva slika , moja definitvno najbolja odluka u zivotu ! Nije bila iz glave vec iz ❤️ i svi vi koji ne verujete u ljubav , koji ste razocarani i napravili zidove oko srca , znajte da bez rizika nema uspeha. Mali rizik , mala dobit , velik rizik ogromna dobit ! Za iskrenu ljubav morate mnogo rizikovati , a nesto najlepse na svetu je iskrena ljubav i ono sto se iz nje radja 🤰🏻👶🏻❤️ #ljubav #ljubavseljubavljuvraca #ljubavjeuvazduhu💫 #ljubavjeto #soulmate #srodnadusa #soulmatequotes #loveislove #loveisintheair #loveisthekey #loveisthebestmedicine #loveisthebestfeeling❤️❤️❤️ #fitcouple #fitcouplegoals #fitlove #fitlovers #fitnessgirl #fitnation #slovenia #portoroz #exyu #srbin #makedonka #poljubac #lifeisbeautiful #lifegoals #sexycouple #hotcouple #bestcouple @bile_fitness_girlA post shared by Nemanja Milenkovic (@dreambodymaker) on

 

Da je zaista srećan u vezi najbolje dokazuje status koji je postavio uz njihovu zajedničku fotografiju.

- 05.01. i naša prva slika, moja definitvno najbolja odluka u životu! Nije bila iz glave već iz srca i svi vi koji ne verujete u ljubav, koji ste razočarani i napravili zidove oko srca, znajte da bez rizika nema uspeha. Mali rizik, mala dobit, velik rizik ogromna dobit. Za iskrenu ljubav morate mnogo rizikovati, a nešto najlepše na svetu je iskrena ljubav i ono što se iz nje rađa - napisao je zgodni momak u opisu fotografije.

Video: Evo šta je ostalo posle sukoba policije i demonstranata u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mare

    9. jul 2020 | 11:32

    Policajcu polomljene obe noge a vi o teroristi?

  • Iva

    9. jul 2020 | 10:56

    Ovi muški iz komentara su gori od svih žena! Jel moguće da ste toliko ljubomorni?

  • za sve dosadasnje komentare

    9. jul 2020 | 10:53

    Sta je momci? Nesto vas muci? Da li je bas ovo nesto sto nam se dopada, to je diskutabilno, ali svakako volimo visoke i razvijene momke. Vecina vas(cast izuzecima) u teretanu usla nije nikada, pustite pivske stomake a preko kosulja da se ne vidi, brijete se jedanput u 3 nedelje jel ste lenji a mislite da je nenegovana brada seksi, kosa vas je odavno napustila(ajd za to niste vi krivi)....a svakoj curi nadjete manu. Ne to nije nesto sto nam se dopada. Dopao bi nam se visok, zgodan, misicav(ovo je preterano), lep, markantan sa lepom kosom i smislom za humor. Mislite o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA