Visoka je 193 cm, ali voli niže momke: Muž joj visok jedva 160 cm, momci je stalno spopadaju

Kad je imala devet godina, Emerald je primetila kako raste znatno brže od svojih prijatelja. Danas, u dobi od 32 godine, ona ima punih 193 centimetra

  • 2
 
 
 
View this post on Instagram

It's my birthday! 🎈I am still deciding on the perfect gift for myself. Links in my bio to give me a gift 🎈 👑 👑 👑 . 💚 💚 💚 . 👸🏻 👸🏻 👸🏻 #Emerald #model #tallmodel #withheels #7ft #goddess #tallgoddess #tallamazon #tallandstrong #amazon #teamtall #longhair #hair #tallandbeautiful #legsfordays #longlegsgirl #longlegs #girl #tallgirl #tallwoman #tallhasnorules #picoftheday #vibes #gorgeous #instadaily #thighhighs #tall #outdoorphotography #photoshoot #bikiniA post shared by Emerald 💚 Tall Model (@emerald.tallmodel) on

 

Emerald Van Langen iz Toronta uvek se nadala da će narasti visoka kao i njena najstarija sestra, koja je visoka 190 centimetara. Danas je ona nutricionistički savetnik i manekenka, koja je u mladosti fascinirana svojom visinom čak izbegavala i gazirana pića, jer je čula da mogu zaustaviti rast, piše Metro.

Kad je imala devet godina, Emerald je primetila kako raste znatno brže od svojih prijatelja. Danas, u dobi od 32 godine, ona ima punih 193 centimetra te je zahvalna što joj je visina omogućila manekensku karijeru.

No, kako je rasla, otkrila je i neke mane te visine - postajalo joj je sve teže naći dečka jer su svi kraj nje bili 'mali'. Na njenu sreću, oduvek je preferirala niže partnere, a danas ima muža visokog 160 centimetara, prenosi 24sata.hr.

 

- Sa suprugom sam već 11 godina, a pre nego smo se upoznali, uvek sam izlazila s nižim muškarcima, čak i onim nižim od proseka. Čini mi se kako više muškarce uvek nervira što sam viša od njih. Danas sam srećna s mužem, no to ne sprečava brojne zavodnike da mi šalju neprikladne poruke, najčešće o tome kako bi se "peli po meni". Neki me mole da im šaljem slike sebe kako stojim kraj vrata ili objavljujem perverzne videe - rekla je ona.

Emerald kaže kako je njena izrazita visina očito stvar genetike i zdravog života, no da se u školi često morala "sagnuti" kako bi stala u kadar fotografije, a to često čini i danas. Naučila se na šale na svoj račun, a košarkaški treneri uvek su je uporno zvali u svoju ekipu.

- Kupovina odeće nekada mi je predstavljala problem, ali danas ne jer znam tačno gde mogu da kupim nešto za sebe. I venčanicu sam morala prepravljati da bi mi bila duža - kaže Emerald kojoj je ipak najgore iskustvo bilo razgledanje stanova za život.

 

Nakon što je bila u nekoliko stanova gde se osećala klaustrofobično, naučila je da je najbolje odmah u startu pitati "koliko je plafon visok".

Da njena visina zaista neobično deluje, svedoči i činjenica kako je stranci često zaustavljaju i pitaju "koliko je visoka". Kaže da joj to smeta, jer je pristojnije prvo započeti razgovor, a ne se iščuđavati kao da je u cirkusu.

Ovih dana Emerald se ponajviše bavi svojom karijerom manekenke, iako je u prošlosti često znala čuti da je i "za to previsoka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Taman

    7. avgust 2020 | 13:02

    Mudro. Taman da deca budu normalne visine

  • Novak

    7. avgust 2020 | 16:46

    Zna žena šta valja. U seksi veći muškarac ako hoće da poljubi mora da izvadi a manji mora da se nategne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA