≫ 

Nerealna prosidba: Kleknuo pred nju, čekao da dobace prsten, a onda je kum pokazao koliko je smotan

Kutija je poletela previsoko i pala u more, ali srećom jedan od prijatelja brzo je reagovao i skočio u vodu

  • 2

Postoji li lepši trenutak nego da zaprosite voljenu osobu na jahti, uz zalazak sunca i najbolje prijatelje? To je bila zamisao i ovog mladića, ali nije računao na to da će verenički prsten završiti u moru.

Kako vidimo na snimku, mladić je kleknuo ispred devojke, dok ona nije mogla da sakrije sreću zbog onoga što će slediti.

U jednom trenutku budući mladoženja okrenuo se ka prijatelju, pretpostavlja se budućem kumu, koji mu je dobacio kutiju sa prstenom, uveren da će je dohvatiti.

Ali kutijica je poletela previsoko i završila u moru.

Srećom, jedan od njegovih prijatelja brzo je reagovao, skočio u vodu i dohvatio kutiju, a prsten je još uvek bio unutra.

Mladić je na kraju i ostvario svoj san - prsten je završio na ruci njegove devojke, koja je pristala da se uda za njega.

Snimak je nasmejao mnoge, a ljudi su u komentarima napisali kako bi za kuma trebao da uzme prijatelja koji je skočio u vodu.

"Bolje ovog što je skočio uzmi za kuma", "Ovo je dobar prijatelj", "Nije ni razmišljao, samo je skočio, čuvaj tog prijatelja", samo su neki od komentara ispod snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA