Sudar divova: Pogledajte kakvu foru slon je prodao nosorogu da bi izbegao tuču

Iako slonovi izbegavaju konflkte sa nosorozima zbog njihove veličine, rogova i debele kože, ovoga puta konfrontacija je bila neizbežna

  • 1

Foto: Printscreen/Twitter/@susantananda3

Slonovi i nosorozi su jedne od najvećih kopnenih životinja, a njihova snaga i veličina čine da maltene nemaju prirodnih neprijatelja.

Iako slonovi izbegavaju konflkte sa nosorozima zbog njihove veličine, rogova i debele kože, ovoga puta konfrontacija je bila neizbežna.

 

Naime, društvenim mrežama širi se video snimak kako se nosorog sprema da se zaleti i napadne slona. Međutim, slon se dosetio sjajnog trika, te je na glavi balansirao granu koju je našao.

Nosorog je bio zbunjen i krenuo da se povlači kako mu se lukavi slon približavao, Međutim, prava drama je tek nastala kada je slonu pala grana... Videvši to, nosorog se ponovo okuražio i počeo pripreme za novi atak.

Slon je, međutim, uzeo granu i zavrljačio je u smeru nosoroga, a iako je pala daleko od njega, ogromna životinja se ipak povukla.

Video: Danas je on zvezda: Zaboravite na kuce i mace, pogledajte ovu bebu nosoroga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA