≫ 

Kristina Mandarina odmara od prodaje na štandu: Sada zavodi muškarce na plaži

Mandarina je otišla na zasluženi odmor

  • 0
Kristina Mandarina Foto: Instagram/lareina1134

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, i dalje mami uzdahe muškaraca u regionu. Devojka koja je postala poznata zbog svog bujnog poprsja kojim je privlačila kupce na tezgi ovih dana odmara od prodaje i uživa u Turskoj gde je, sudeći po objavama, već stekla popularnost.

Kristina se nedavno na Instagramu pohvalila kako su se turski mediji raspisali o njoj.

Podsetimo, javnost je prvi put čula za Kristinu, atraktivnu prodavačicu mandarina, prošle godine. U samo nekoliko sati devojka je postala pravi hit na društvenim mrežama, a na štand u Bestovju jurili su muškarci iz svih krajeva Hrvatske.

Penava je bez obzira na slavu nastavila da radi na štandu, a sada je na red došao odmor, na kojem Kristina uživa. Sa svojim pratiteljima podelila je kako uživa u turskim specijalitetima, a u prvi plan stavila je bujno poprsje. Hvalila se i kako turski mediji pišu o njoj.

- Glavna vest danas u Turskoj. Poznata sam i tamo - napisala je Kristina uz fotografiju na društvenim mrežama.

Portal Ekşi Sözlük napisao je članak o njoj s naslovom 'Devojka koja prodaje mandarine u Hrvatskoj'. Tekst nije dug, a govori o tome kako Kristina prodaje na štandu uz put i da je ljudi mogu sresti dok putuju Hrvatskom. Takođe, ističu kako je veoma popularna u svojoj zemlji, a uz članak su priložili video o prodavačici.

Video: Tkanine jedva bilo dovoljno da obuzda bujne grudi Kristine Mandarine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA