Sećate li se divlje svinje koja je golom dedi ukrala laptop? Vratila se i ponovo sve nasmejala

Porodica divljih svinja iz Berlina postala svetski poznata

  • 4

 
 
 
View this post on Instagram
Yesterday at the lake in Berlin I saw a real hero. A female wild boar with two babies came out of the forest in order to search for food. In Berlin we are free people - we love to bathe in the sun and lake like we are born. So, there were many people laying on their towels completely naked. Many of us were scared but the wild boars seemed to be peaceful. After they ate a pizza from a backpack of a man who was taking a swim in the lake they were looking for a dessert. They found this yellow bag and decided to take it away. But the man who owned it realized it was the bag with his laptop. So, he was very focused and run behind the boars in order to get it back. Everyone of us adored him how focused he stayed and when he came back with his yellow bag in the hand we all clapped and congratulated him for his success. This happens when you’re focused on your goals. xoxoxo Adele . . . #hero #wildboar #berlin #coaching #onlinecourse #digitalcoaching #workshop #businesscoaching #lifecoachingtips #erfolgreichwerden #ausstrahlung #charisma #selbstwert #bewusstsein #kommunikation #selbstbewusstsein #veränderung #gespräch #dialog #selbstverwirklichung #powerfulthoughts #führung #radiance #weiterbildung #zieleereeichen #inspiration #präsentationstraining #publicspeaking #körpersprache #bodylanguageA post shared by Personal & Digital Mentor (@adelelandauer_lifecoach) on

Na jednom izletištu kod Berlina početkom avgusta dogodila se neverovatna scena. Naime, divlja svinja uspela je da zgrabi laptop vremešnog muškarca koji se sunčao kao od majke rođen.

Golišavi deda, besan što mu je vepar zgrabio torbu u kojoj je držao laptop, krenuo je da juri životinju po izletištu kod jezera Teufelse, ne obazirući se na građane koji su došli da uživaju. Fotografiju golišavog gospodina koji trči preko trave kao da ga đavo nosi usnimila je Adele Landauer, a njena objava je ubrzo postala viralna, pa je za ove divlje svinje saznao čitav svet.

Pravda za Elsu

Srećom, deda je uspeo da povrati svoje stvari, ali je ponašanje divlje svinje koju meštani odmila zovu Elsa uznemirila je lokalne vlasti koje su htele da nju i njene mladunce uklone, zauvek.

Međutim, građani su stali u odbranu Else i njenih naslednika, te pokrenuli peticiju da Elsa i mladunci budu, u krajnjem slučaju, izmešteni na neku drugu lokaciju, ali da nikako ne smeju da budu ubijeni.

- Elsa je tu godinama i nikada nije napadala kupače niti tako, ako mogu da kažem, vaspitava svoje mladunce - tvrdi jedna Nemica koja redovno dolazi na kupanje u jezeru.

Sudbina divlje svinje i njenih mladunaca je i dalje neizvesna, jer vlasti nisu još zvanično saopštile da su odustale od ideje da ih usmrte. Ono što je sigurno jeste da je Elsa zasada sigurno, pošto je u ovom periodu godine zabranjen lov na divlje svinje u Nemačkoj, pogotovo ukoliko imaju mladunce, kao što ih ima Elsa.

Nesvesna zle sudbine koja je možda čeka, ali možda i iz želje da dokaže da ona i njeni mladunci nisu opasni po okolinu, nekoliko dana nakon ovog bizarnog incidenta Elsa se vratila među kupače i ponovo ih slatko nasmejala.

Elsa i mladunci su se malo izigrali sa dečjim koficama i lopaticama za pesak, a potom su nastavile mirno da šetkaju među kupačima. Da niko ne vidi Elsu kao pretnju najbolje govori činjenica da se niko nije uzbudio što ona vršlja među stvarima. Naprotiv, kupači su mirno ležali na peškirima kao da se ništa ne događa, i smejali se Elsinim dogodovštinama, a u pozadini se čula i vesela dečja graja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • M

    22. avgust 2020 | 22:11

    Predivno😊😊 samo da ubice zivotinja ne sprovedu misao u delo! Sve zivotinje zasluzuju da zive!

  • .

    23. avgust 2020 | 07:15

    Divlja svinja bolja od razvratnog dede....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA