≫ 

Studentkinja proverala i-mejl na predavanju i saznala da je dobila 4,8 miliona dolara na lotou

Od dobitka planira da kupi majci automobil i kuću

  • 2
Loto, bingo Foto: Pixabay

Jedna 20-godišnja studentkinja Univerziteta Glenelg u Australiji osvojila je na lotou čak 4,8 miliona dolara.

Kako prenose mediji, studentkinja je tokom predavanja proveravala elektronsku poštu, a onda je saznala za veliki dobitak. Tako će ova devojka u narednih 20 godina dobijati 20.000 dolara mesečno.

- Nisam razmišljala o i-mejlu, samo sam na kratko ušla na profil i onda sam shvatila da sam pobedila. Bila sam šokirana, a nisam mogla da odreagujem, jer sam bila na predavanju. Bilo mi je teško da se obuzdam, pošto sam htela vrištim i skačem od sreće. Gledala sam na sat i čekala da se završi predavanje. Bio je to najuzbudljiviji trenutak u mom životu - kaže studentkinja koja je želela da ostane anonimna, prenosi “News.co.au”.

Kako ističe, od dobitka želi da kupi majci kuću i automobil, ali kaže da namerava da i sebi kupi nekretninu.

- Ne možete da verujete kakva mi je ova godina, ovo je velika stvar za moju porodicu. Ovo menja sve za nas - kaže dobitnica.

- Završiću studije na univerzitetu, jer je to nešto što zaista želim da uradim. Kada se ukinu restriktivne mere, volela bih da putujem. Želim da putujem po Australiji, ali bih volela da odem i u strane zemlje - dodala je 20-godišnjakinja.

Video: Razbio kasicu prasicu i prošao bolje nego da je dobio 7 na Lotou

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Loto

    25. avgust 2020 | 14:39

    Znamo ko je u Australiji dobio premiju a kod nas nikada nije objavljeno ime i prezime, samo šture informacije, u ovoj trafici u toliko h bila radnica ta i ta ali se ne seća ko je uplatio verovatno nije meštanin i to je to. A veliki novac je u pitanju.

  • 👻

    25. avgust 2020 | 13:32

    👌👍🍻🍻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA