Vatrogasci ulepšali dan osobama s paralizom: Na rukama ih odneli na brdo da vide zalazak sunca

Njihov potez oduševio je sve

  • 0
Vatrogasci, devojka invalid Prontskrin: Facebook/Dvd Komiža

Vatrogasci DVD-a Komiža iz Hrvatske ulepšali su dan dvema osobama s invaliditetom, kojima su omogućili da uživaju u zalasku sunca s brda Hum.

- Danas smo se odazvali inicijativi naše članice Nađe Ramić da se jednoj osobi s cerebralnom paralizom omogući uživanje u najlepšem zalasku sunca - onom s brda Hum. Pošto je poslednjih 50-tak metara u vrlo lošem stanju, naši članovi su pomogli da se osoba prenese do tamo. U tom trenutku u blizini se nalazila još jedna osoba s invaliditetom, koju smo takođe doneli do vidikovca. Nadamo se da smo im ovim gestom barem malo ulepšali dan - napisali su na Fejsbuk profilu uz snimak akcije, prenosi Index.hr.

Njihov potez oduševio je korisnike na društtvenoj mreži, koji nisu krili koliko su ponosni na njih.

"Bravo momci, osmeh na licima onih kojima ste ulepšali dan, osmeh na vašim licima govori sve", "Najlepši zalazak sunca na Humu, ponosni smo što imamo takve ljude... MALE ljude VELIKOG srca", "Predivno, bravo", samo su neki od komentara na njihov potez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA