Povratak sa odmora iz Hrvatske se pretvorio u pakao: Slovenci mu uzeli vozačku, Nemci automobil

Kad pomisliš da su te sve muke ovog sveta već stisle, život ti pokaže da još svašta nešto može da ti se dogodi

  • 1
Vozač, vožnja, Audi, ekran, infotejnment Foto: Unsplash

Godišnji odmor u Hrvatskoj, a ponajviše povratak s njega, 53-godišnji Hrvat dugo će pamtiti. On je, naime, dospeo u nemačke medije jer se predugo zadržao u Hrvatskoj.

Kako piše Passau Neue Presse u četvrtak ga je dok se vraćao iz Hrvatske, na autoputu BAB A8 u nemačkom Pidingu zaustavila granična policija i oduzela mu automobil. Put je nastavio vozom. A zašto se to dogodilo policija je objasnila u saopštenju.

Naime, 53-godišnjak je sredinom avgusta na aerodromu Friedrichshafen iznajmio "audi A5" zbog odlaska na godišnji odmor. Kao što je i sam priznao, neplanirano se zadržao duže od planiranog, ali to nije javio kompaniji od koje je iznajmio automobil, piše Poslovni.hr.

Kompanija je prijavila nestanak automobila policiji. Kako prenose nemački mediji, Hrvat je na granici rekao kako je imao određenih problema te da kompaniju nije uspeo da obavesti. U Sloveniji mu je policija oduzela vozačku i dokumenta jer su ga uhvatili u vožnji bez vinjete. Navodno nije imao novaca da bi je kupio, prenosi Fenix magazin.

Zbog toga što nije imao vozačku, dokumenta, a imao je i prijavu jer nije na vreme vratio automobil, nemački granični policajci su mu ispisali kaznu i oduzeli "audi" koji će biti vraćen kompaniji za iznajmljivanje.

Video: Jurcao autoputem 200 na sat, a pritom nije držao volan: Policija ga lišila slobode

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hmmmm

    15. septembar 2020 | 23:22

    Ja ne kuzim poentu ove price znaci svuda se placa putarina(cestarina)vinjeta kako god i sad je on nema jer nije imao para,pa gde je krenuo!? i u celom svetu se zna da ako dodje do promene plana trebas da obavestis agenciju od kojesi unajmio vozilo da ljidi znaju kako bi dalje poslovali i sta on sad kukumace i prica svoju sramotu i svoj bezobrazluk!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA