Bivša žena Donalda Trampa šokirala rečima o Melaniji: Čujem se svaki dan s njim, a ona je baš tiha

Ivana Tramp nije u braku sa Trampom od 1992. godine

  • 1
Ivana Tramp

Foto: Profimedia/ddp USA

Ivana Tramp, prva supruga američkog predsednika Donalda Trampa neverovatno retko daje intervjue, ali je nedavno u velikoj ispovesti nadoknadila godine ćutanja. Ona je otkrila brojne škakljive detalje, a kontroverznim izjavama pokazala da je vrlo bliska ideologiji svog bivšeg muža.

Ova 71-godišnja dama sa Trampom nije u braku od davne 1992, ali tvrdi da su redovno u kontaktu i to tako što ga ona direktno zove i ističe da su "jako dobri prijatelji". Ipak, dodala je i da ne poznaje naročito dobro sadašnju gospođu Tramp.

- Razgovaram direktno s gospodinom predsednikom. Ne petljam se s bivšim suprugama ni u njegov privatni život. Razgovaramo o našoj deci, ponekad i o ekonomiji... ali ne govorimo o bivšim ženama - kazala je Ivana očito aludirajući na Marlu Mejpls, zbog koje se par i davnih dana razveo.

Veoma je tiha

 

Na pitanje da li Melanija Tramp radi dobar posao kao prva dama, Ivana je odgovorila da "nije sigurna".

- Veoma je tiha, i zapravo ne ide na mnoga mesta. Ide na događaje na koje mora da ide, ali ništa ne govori - rekla je.

 

Takođe, Ivana je rekla da je ponosna na svoju ćerku Ivanku, da veruje u njene sposobnosti i da je jednog dana vidi na mestu prve američke predsednice.

- Kažem vam, ona je u Beloj kući svaki dan, znate? Svaki dan je uz oca. Zna šta se događa. Mislim da bi definitivno jednog dana mogla da bude prvi ženski predsednik. Đavolski je pametna, lepa je, svega je svesna. Koliko još toga možeš da imaš - kaže ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA