≫ 

Bivši major vazduhoplovstva SAD: Jedan vanzemaljac je ubijen u blizini američke vojne baze

Izveštaj penzionisanog vojnog oficira o navodnom incidentu detaljno je opisan u knjizi „Čudan zanat: Istinita priča o životu sa NLO-ima obaveštajnog oficira ratnog vazduhoplovstva“

  • 6
vanzemaljac Foto: Unsplash.com

Jedan vanzemaljac ubijen je u blizini američke vojne baze 1978. godine, tvrdi bivši major američkog vazduhoplovstva Džordž Filer. Izveštaj penzionisanog vojnog oficira o navodnom incidentu detaljno je opisan u knjizi „Čudan zanat: Istinita priča o životu sa NLO-ima obaveštajnog oficira ratnog vazduhoplovstva“.

Prošlog meseca Pentagon je pokrenuo radnu grupu za otkrivanje i analizu slučajeva neidentifikovanih letećih objekata i vazdušnih pojava. Ministar odbrane Mark Esper sastao se sa svojim japanskim kolegom Tarom Konom i njih dvojica su navodno razgovarali istrazi NLO-a kao novom području saradnje dveju zemalja, prenosi Sputnjik.

Knjigu sa svedočenjem majora o svom iskustvu sa NLO-ima napisao je nagrađivani istraživački izveštač Džon L. Gera. Gera je intervjuisao Filera, pri čemu je on govorio o susretima američkog vazduhoplovstva sa NLO-ima tokom četiri godine.

Filer je rekao da se 18. januara 1978. spremao za obaveštajni sastanak sa nadređenim oficirima kada je video starijeg vodnika koji je bio bled, uznemiren i „razrogačenih očiju“.

- Na Fort Diku je upucan vanzemaljac - rekao je viši glavni narednik Fileru.

- Da li je to bio vanzemaljac iz druge države? - pitao je Filer.

- Ne, bio je iz svemira, svemirski vanzemaljac - odgovorio je glavni narednik.

Tada je policajac Fileru rekao da su NLO-i nakon pucanja u svemirskog gosta počeli da "zuje kao ludi“.

Prema Fileru, u vanzemaljca je pucao policajac koji je uočio "mršavo i sivo-smeđe stvorenje" u blizini njegovog automobila. Policajac je rekao vanzemaljcu da se zaustavi i pucao u njega nakon što je biće ignorisalo zahtev. Kada je policajac kontaktirao vazduhoplovnu bazu Mekgvajer, na lice mesta stigao je specijalni tim za čišćenje koji je telo vanzemaljca odneo u vazduhoplovnu bazu Rajt Paterson u Ohaju.

Filer tvrdi da je podneo zahtev da razgovara sa svedocima i da vidi fotografije incidenta kako bi sačinio obaveštajni izveštaj, ali mu je uskraćen pristup.

Bivši major vazduhoplovstva član je nevladine organizacije koja se sastoji od bivših vojnih stručnjaka i astronauta, a koja je pozvala američke vlasti da objave sve poznate informacije o susretima sa NLO-ima.

U aprilu je Pentagon objavio tri video-snimka koji prikazuju američke pilote kako jure za onim što je Ministarstvo odbrane opisalo kao „neobjašnjive vazdušne pojave“.

Video: Vanzemaljci? Meštanin snimio čudan odsjaj, pa svetleću traku usred noći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Crnogorac

    25. septembar 2020 | 14:32

    Prije 5 god ja sam ubio 3 vanzemaljca ..pecao sam u svojoj barci nedaleko od obale ..kad se pojavio leteci tanjir i spustio se na jednu divlju plazu svijetlos je bila zaslijepljujuca..vodjen radoznaloscu i bez straha priblizio sam se camcem i pristao na obalu u tome trenutku scepalo me zeleno buljavo bice ...ribolovackim nozem sam ga ubo u grudi i stomak...drugog i treceg sam sustigao do leteceg tanjira i ubio htijeli su da pobijegnu ...l.tanjir se uzdigao usisao tijela ubijenih i nestao...

  • Раднаскела

    25. septembar 2020 | 19:15

    Овај полицајац је убио ванземаљца зато што је мислио да је црнац. А и није реаговао на његово наређење на енглеском. Познато је да ванземаљци говоре енглески, има у гомили филмова, ко не верује, нека погледа. Значи, ванземаљче, сам си крив, шта си који ђаво тражио у Америци?!

  • Mihailović

    25. septembar 2020 | 17:40

    Ubili vanzemaljca...koliko su napredniji od nas i nikoga nisu napali...izgleda da je njima strano ubijanje, nisu divljaci kao mi zemljani,od kad znamo za sebe samo smo se ubijali iz raznih razloga i samo izmišljamo i proizvodimo oružje za što brže i masovnije ubijanje i tim se dičimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA