≫ 

Slagao ženu da umire: Oženjeni muškarac lažirao koronu da bi bio sa ljubavnicom

Nazvao je ženu i govorio da više ne može da živi, jer ima pozitivan test na koronu

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Maniš Mišra (28) setio se naizgled sjajne ideje, kako na što bezbolniji način da se otarasi žene i ćerke- da se proglasi mrtvim, dok on tajno živi sa ljubavnicom...

Indijski prevarant  je 24. jula iz Navi Mumbaja pozvao svoju suprugu i rekao joj da je Kovid pozitivan i da više ne želi da živi.

Zatim je isključio telefon, što je izazvalo paniku kod njegove porodice. Nakon što je primila bizaran poziv, njegova supruga je pozvala brata u pomoć, posle čega su ga prijavili policiji kao nestalu osobu.

"Pozitivan sam na koronu, ne želim više da živim"

 

Posle panične reakcije tužne supruge i ćerke, sve su prepustile u ruke policije, nadajući se da će ga pronaći.

- Moj test na korona virus pokazao se pozitivnim, ne mogu više da živim - rekao je uplakani Maniš supruzi tokom poslednjeg telefonskog poziva, ali policija je proverila sve laboratorije u blizini poslednjeg mesta na kojem je viđen i ispostavilo se kako niko pod imenom Maniš Mišra nije testiran.

Tokom istraživanja policija je ustanovila da je upleten u još jednu prevaru. 

Krio da je otpušten zbog prevare na poslu

 

Naime, kako su saznali od njegovog poslodavca,  Indijac je dobio otkaz na poslu u logističkoj firmi, jer je učestvovao u pokušaju prevare.

Zatim su se javili kod njegovog poslodavca, logističke firme, i saznali da je nedavno otpušten zbog učešća u pokušaju prevare. Napokon, nakon razgovora s nekim od njegovih prijatelja, saznali su da je imao aferu.

- Na temelju poslednjeg mesta na kojem se nalazio njegov telefon u Airoliju, pregledali smo sve snimke nadzornih kamera s tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil. Pratili smo ga sve do Ratnagirija. U međuvremenu smo, takođe, neprestano ispitivali njegove prijatelje i porodicu. Saznali smo za vanbračnu vezu - rekao je Sane Dhumal, viši inspektor policije Vaši.

Od njegovih prijatelja, policajci su saznali da je imao aferu. Istraga koja je usledila pokazala je da je 28-godišnji upravnik zapravo iskoristio bolest kao izgovor da napusti porodicu i pobegne s ljubavnicom.

Video: Kisić Tepavčević: Spadamo u zemlje sa najmanjim rizikom od obolevanja od korona virusa u Evropi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA