Hrvatska danima bruji o "vampirici" Olji: U emisiji poslužila gostima krv, a iza sebe ima i dosije

Olja je od marta ove godine odlučila da bude vampirica i ukaže na to kako živimo u društvu vampira

  • 2
Olja Einfalt Mihovilovic Foto: Instagram/oljaeinfalt

Hrvatski mediji danima bruje o Olji Einfalt-Mihovilović, splitskoj akademskoj slikarki i vlasnici propale firme "Skandal" koja se u RTL-ovoj emisiji "Večera za 5" pojavljuje u raznim ulogama, među ostalim i kao vampirica.

Tamošnju javnost danima zabavlja to što je najavila da će, kad bude njen red da kuva večeru, svojim gostima poslužiti krv. Kako se navodi u rekalmi popularne emisije, Olja je od marta ove godine odlučila da bude vampirica i ukaže na to kako živimo u društvu vampira, piše "Slobodna Dalmacija".

- Okolina me je stalno sputavala i upućivala na moje godine i pojedine obrasce ponašanja koji idu ili ne idu u skladu s mojim godinama. Odlučila sam stati na kraj tome i postati vampirica. Ugrizao me vampir, rođena sam u 14. veku i živeću večno! - rekla je Olja koja je odluku da će biti vampirica donela je na svoj rođendan 11. marta.

 
 
 
View this post on Instagram
Kako vi volite spremati goveđi jezik? Razmjenite recepte samnom! Gledate li nas i večeras? 🤗💋A post shared by Olja Einfalt Mihovilovic (@oljaeinfalt) on

No, zanimljivo je da se svugde piše da Splićanka ima 37 godina, a zapravo je rođena 1963. godine, dakle ima 57 godina. Tako bar stoji u službenim sudskim podacima, odnosno u optužnici koju je splitski ŽDO još pre pet godina podigao protiv splitske vampirice i njenog supruga, danas pokojnog Marka Mihovilovića, koje se teretilo za malverzacije u kojima su "isisali" navodno 17 i po miliona kuna (oko 2 miliona evra).

Krvave večere

Dakle, pre nego što je odlučila da sisa krv i posluži je na večerama, Olja je dobro (makar tako sumnjaju zvanični organi) isisala državu i druge firme i to za "lepe pare". Kome je taj novac prosledila nije poznato, kao ni to da li je slične stvari radila u 14. vekui kome, jer svoju obranu u sudskom postupku još nije iznela.

Kako je njen suprug umro, protiv njega je obustavljen postupak i "vampirica", koja je i označena kao prvookrivljena, ostala je jedina na optuženičkoj klupi. Sudi joj sudsko veće pod predsedanjem sutkinje Ivone Rupić i u novembru je očekuje novo ročište.

Optužnica je tereti po šest tačaka, među kojima su optužbe da je sa suprugom uzimala novac sa računa firme, iako je znala da su blokirani, da su državi uskratili porezna davanja, a tereti se i da je oštetila kompaniju "Mercator-H d.o.o".

Inače, u emisiji "Večera za 5" Olja glumi pet likova, a jedan od tig je i "Olja Ajfon" inspirisana sprskom starletom Tijanom Ajfon. Obukla je oskudnu odeću tigrastog printa.

Kandidati su se naljutili kad joj je usred večere zazvonio mobilni telefon i to u ritmu narodne muzike. Zvao ju je njen, kako ga naziva, "mišić", za kog je rekla kako joj je "sponzor i težak je kao brod". Kandidati su njen potez nazvali nepristojnim.

Video: Kupite komplet za lov na vampire- cena prava sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja 2

    30. septembar 2020 | 21:19

    Psihijatrijski slucaj ili su je zaposeli demoni.U svakom slucaju ozbiljan pacijent.

  • nesa

    30. septembar 2020 | 20:30

    kako neko moze da uzme pare sa racuna koji je blokiran? mora da je bila cigla na racunu,pomeris i uzmes pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA