≫ 

"Upucan sam, dobio sam kovid i razvodim se": Profesorova urnebesna poruka studentima postala hit

Teško je i zamisliti šta se sve ovom čoveku desilo za kratko vreme

  • 1
Sudent, studenti, predavanje, maske, razmak, odstojanje, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Obaveštenje koje je navodno jedan profesor poslao svojim studentima kako bi ih obavestio da odlaže ispit postalo je viralno zbog bizarnih razloga koje je naveo.

- Nažalost, moraću da odložim ispit i otkažem predavanje u četvrtak. Upucan sam i završio na Hitnoj. Takođe sam dobio kovid i usred sam razvoda. Konsultacije s mojim asistentom su i dalje od 11 do 12 u ponedeljak i sredu. Ako budem živ, ispit će se održati idućeg ponedeljka - napisao je u objavi koja je odmah počela da se deli na društvenim mrežama.

Na internetu se ubrzo pojavio i profesorov sledeći imejl.

- Čini se da je moj poslednji imejl postao viralan. Hvala vam na obaveštenju. Srećom, moja povreda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi kovida. Ispit se i dalje održava u ponedeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Srećno svima - stoji u objavi, prenosi Index.hr.

Prvo obaveštenje podeljeno je 132.500 puta i dobilo je 814.000 lajkova, a izazvalo je brojne reakcije.

Dok su neki komentarisali da je profesor neprofesionalan jer deli svoje lične probleme sa studentima, drugi su ga branili, a treći su tvrdili da dotični profesor ne postoji i da se radi o lažnoj objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA