Nazvali bebu po jednoj firmi i sada će 18 godina imati besplatan internet

Švajcarska firma "Twifi" trenutno reklamira tu ponudu na svom sajtu i navodi da roditelji koji nazovu svoje dete Twifius ili Twifia moći će da surfuju internetom sve dok njihovo dete ne postane punoletno

  • 1
foto Pixabay

foto Pixabay

Mladi roditelji iz Švajcarske prihvatili su ponudu internet provajdera da 18 godina imaju besplatan internet ukoliko svoje novorođeno dete nazovu baš po toj kompaniji.

Švajcarska firma "Twifi" trenutno reklamira tu ponudu na svom sajtu i navodi da će roditelji koji nazovu svoje dete Twifius ili Twifia moći da surfuju internetom sve dok njihovo dete ne postane punoletno, prenosi Mirror.

- Jednostavno postavite fotografiju izvoda iz knjiga rođenih vašeg deteta. Nakon provere, Twifi će vam dati 18 godina besplatnog interneta - navodi se.

I jedan par je upravo to i učinio. Svoju bebu nazvali su Twifia. Ovo je srednje ime devojčice, a roditelji navode da će sada novac koji bi trošili na internet štedeti za njihovu ćerku.

Video: Mališan uz pomoć aparata prvi put čuo glas svoje majke, pa se rasplakao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA